Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/heppymile

Marketing

Rock in Split

Bilo je JEBENO!!!!!
odlican koncert!!!!!!
zavrsio sam u prvim redovim .............frend me zajebo pa sam vecinu koncerta proveo sam medu masom..... zdrobili su me!!!!!

Krenimo od pocetka........
Petak 4 popodne.Krecemo IronMankc i ja za ZG.U vlaku slusamo neke pickice (muske) u roznim majcama kako se kurce jedan drugome di su sve ovo ljeto bili (Zapamtil sam:Vukovar,Spancir fest u VZ-u,Pragu, visu ,Londonu ,.....ccc i jos nekaj )isli su jebeno na kurac.Mama i tata imaju para.
U Zg-u smo sa Twepom se zajebavali do 10 sati do polaska vlaka za split (navecer).U valku guzva!!!Ljudi su stajali do splita (8 sati voznje!!!).i mi smo zavrsili na hodniku ali smo upoznali Varazdince!!!!Imali su 20 litara vina i mineralne pa smo pili do 5 ujutro!!!nacvrcali smo se uzasno.....Fig ,ovaj ,ironmankc je bil tak pijani da je prical o zarukama sa 16godisnjom Matejom koja je isla sa 42godisnjom mamom na maidene... nice.Mama je zver!!!!!
Twep nam je rekel da bumo mi kurca vidli,a ne split kako smo pijani pa smo ga probudili u pola 6 ujutro da mu kazemo da smo dosli u split.The Evil that men do!
Fig je naravno bio jako pod gasom!!!po slitu se zaletaval u ljude pa sam ja bio tako dobar i dal sam mu vecinu stvari da nosi.zavrsili smo u kampu Stobrec pokraj splita....On na spavanje a ja na kupanje!!!!!!!popodne sam prespal i vecer!!!!Nedjelja u punom jeku metalaca!!!oko 3 smo krenuli na poljud (koncert je trebal u 10 poceti) dosli u Split i vidjeli prekrasan prizor..
Tisuce metalaca.........po suncu svi u crnom marsiraju prema poljudu ,svi piju, prekrasne cure u crnim minicama...ja sam dobil pohvalu da imam najbolju majcu na koncertu.Crna majca sa bijelim slovima: Alkoholom protiv droge!!!! Nice kaj ne? Koncert je kasnil ali je bil jebeni.u pocetku sam Stajal kraj nekog pijanca iz Banja Luke koji navija za crvenu zvezdu a san mu je pisati po terenu od Hajduka.A guzva!!!Skoro me popisal...Idiot!!!!
Ali kada je koncert pocel sve sam zabil.Predivno!!!
oko 1 je koncert zavrsil...Marsiranje metalaca na sve strane.....smrc. ja i fig smo se izgubili u Splitu.Bravo Fig!!!
No to je dobro ispalo.Zavrsili smo ispred nekog hotela gde nas je tip ponudil pizzom.Naravno gladni nakon koncerta pristajemo.Ostavi nam lik pizzu a ja ga pitam cija je.Napol je pojedena (nije nam se gadilo, glad je glad) a on veli da je od pjevaca IronMaidena.
Nice!!! Meideni su nas castili pizzom!!!!
In your Faca!!!!!!

hahahahahaha
ujutro kad smo dosli u kamp (nakon kaj smo jedva nasli busnu stanicu) spavanje.Popodne kupanje a nevecer polazak kuci u nas mili kc.Niste mi falili!!!!
nek bude opet iduce godine tak............opet bum dal otkaz na poslu (koji sam ja frik) da mogu otici na koncert!!
Do tada-pozzdraf

Post je objavljen 17.08.2008. u 12:29 sati.