Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boric

Marketing

PREDRAG LUCIC,FERAL TRIBUNE-PROFESIONALNI HRVATI TVRDE DA JE SAMO POSTOJANJE FERALA DOKAZ NEPOSTOJANJA HRVATSKE

...FERAL se borio,i to prilicno uspjesno,protiv diktatora,ubica,ratnih zlocinaca,razbojnika,svjetskih sarlatana i izgubio bitku sa krupnim kapitalom.Gdje je pogrijesio?

-Sa stanovista krupnog i sitnog kapitala,FERAL je vjerojatno pogrijesio sto se uopce borio protiv diktatora,ubojica,
ratnih zlocinaca,razbojnika i svjetskih sarlatana,jer nitko od njih nije bio nikakva smetnja kapitalu.Diktatori,ubojice,
razbojnici i njima slicni se bez ikakvog problema pretvaraju u poslovne ljude,dok eto nikome od nas nije palo na pamet da FERAL pretvori u trzisno pozeljan i prihvatljiv zabavnik za takve poslovnjake i za sve one koji su nijemo promatrali nastanak takvih poslovnih carstava.Receptura za spregu takozvanih nezavisnih medija i kapitala,naravno,postoji,ali nije dolazilo u obzir da tu panaceju primijenimo u FERALU.Jer niti smo takozvano nezavisni niti smo tako bolesni.

Ima li nezavisnih medija u Hrvatskoj?

-Ima.Svakodnevno ih nalazim u postanskom sanducicu.Zovu se LIDL,KERUM,KONZUM,MERCATOR...I nezavisniji su od novina na kioscima,jer urednici tih novina ne podlijezu pritiscima da slaninu nazivaju vocnim sirupom.

-Da li bi Hrvatska danas bila ista da nije bilo FERALA?

-To morate pitati Hrvatsku.Ako jos imate koga.Jer profesionalni Hrvati tvrde da je samo postojanje FERALA dokaz nepostojanja Hrvatske.Mozda im sada rodi.
("Start")

Post je objavljen 15.08.2008. u 02:14 sati.