Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Mišek f.m. još uvijek

Majko mila što svašta hoda po našim plažama. Nagledala sam se svakakvih spodoba, al u sjećanje mi se urezala baba od 70-ak godina koja je u tangama lajsala po plaži, a sise je ostavila da slobodno vise što ne bi bilo grdo da su npr. lijepe ko moje.
Ali ne, ove em vise, em izgledaju ko nekakva trešnja zgažena na asfaltu nedefinirane boje jer se ne zna kak dugo tu stoji. Na asfaltu jel.

No dosta o babinim sisama, ajmo malo o meni.

Imam novu prijateljicu. Vjevericu. Od milja ju zovem Vevejica. Skoro sam ju uzela sa sobom doma, al pošto moja Vilma skače na sve kaj se miče bojim se da to ne bi bila dobra simbioza.

No dosta o meni, ajmo malo o mom autu.

Vozeći se prema moru sa svojim fufama navratih kod svoje tete koja je u jednoj selendri na putu prema moru.
Malo smo pojele i odmorile (neću valjda punog želuca dalje na put).

U jednom trenu čula sam tetu kak nešto gunđa po dvorištu. Malo gruntam kaj to ona priča kad čujem opet, al ovaj put malo jasnije: JEBEM TI TUČU, STUĆI ĆE MI OD MOJE CURICE AUTO. POMOZI MI ZDRAVEK S OVIM TEPISIMA!

?!?!?!?

Izletjela sam van u papučama i vidla da pada led veličine jajeta. U tom trenu moja je poletna teta već po autu postavljala 4 tepiha-staze, 2 zimske jakne, jednu ležaljku za sunce, dvije kartonske kutije i dva tepiha od kupaone. U 10 sekundi je po autu pobacala 11 različitih pokrivala. I Vlašićka bi joj pozavidjela.

Brzo sam počela vuć staze sa verande van i stavljala ih po autu. U trenu led je već padao ko lud i teta, Zdravek (susjed tetin) i ja smo već bili mokri do kože i puni modrica po rukama. Dva su me komada zveknula i u glavu, al tu nemre bit nikakva šteta.

Na PPmobilu se nalazilo ukupno: 7 staza, 2 velika tepiha prekopljena na pola, 3 kartonske kutije, 4 zimske jakne, 1 gornji dio trenirke, 2 kupaonska tepiha, 1 donji dio trenirke (nije komplet s ovim gornjim), jedna ležaljka i jedan dio platna od šatora (ta stvarno ima krame u šupi).

Potom smo se sakrili ispod verande kad smo skužili da vjetar diže tepihe i oni lete po zraku. Tad je Zdravek otrčao u svoju štalu po daske koje će stavit na tepihe da sve ne ode u pizdulepematere, a moja je teta skinula šlape s nogu i stavila ih na auto. Da drže tepihe.

Evo fotke za vas nevjernike. Molim obratiti pozornost na šlape.

Photobucket

I tak..

Post je objavljen 14.08.2008. u 14:37 sati.