Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teicaimegyca

Marketing

... Naš naj draži crtić....

Bok ljudi!!!!! Naš naj draži crtić je Witch!!! Čitamo witch časopise!!! Kupujemo ih već godinu dana!!! Pa evo vam nešto o crtiću!!!

Witch

Pet cura iz Heatherfielda odabrano je da brane poredak stvari u Kandrakaru, dalekom i beskrajnom svijetu gdje se uzdiže Hram vijeća, u kojem vlada Prorok. Will, Irma, Taranee, Cornelia i Hay Lin naočigled su sasvim obične cure, ali ipak to nisu jer posjeduju tajne moći. One idu u školu Sheffield i imaju probleme kao i sve tijnedžerice. Muče ih ljubavni jadi, imaju frke sa starcima, probleme s nastavnicima, te s mlađim sestrama i braćom. Crvenokosa Will je čuvarica Srca Kandrakara i vođa skupine W.I.T.C.H. Na temelju priče o WITCH napravljena je i crtana serija (anime) pod istoimenim nazivom.

Priča se odvija u Heatherfieldu u kojeg se u prvom broju doselila Will. Odmah se sprijateljila sa ostatkom grupe. No jedna od njih, Elyon, napušta grupu i pridružuje se zlim silama Meridijana (čarobnog svijeta) kako bi postala kraljica. No ne zna da je njen brat Phobos zapravo želi prevariti i ubiti je kako bi on postao kralj Meridijana. W.i.t.c.h. mora uvjeriti Elyon da ne sluša brata ili će umrijeti. W.i.t.c.h.-ice imaju moći nad elementima prirode i mogu stvoriti identične astralne kapi sa kojima se mogu zamijeniti kada moraju otići na zadatak, a ne žele da im roditelji opaze da ih nema.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 08.08.2008. u 09:11 sati.