NA FRATARSKOM!!!!smijeh,pery100.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pery100

Marketing

nutNA FRATARSKOM!!!!smijeh

Ej ljudeki danas sam išla na fratarski!!! Bila sam samo jedan dan....jaaadno!!! Inace budem 7, 5 ili....ali danas bila sam sa mojim sekama i njihovim frendicama!! Napocetku je bilo malkice glupo, ali poslije vec bolje!!!thumbup Bilo je fuuul vruce, ali mi smo bili u hladu!!! Napocetku nije bilo valova, ali poslije 18 broda koji je prošao....nismo mogle ni izaci iz vode!!
smijehhehesmijehhehesmijehhehesmijehhehesmijehhehesmijehhehesmijeh!!!!!! Bile smo cije daaan! Za rucak smi imali cevape....njaminjami!!
Bilo je predobro!! Sutra idem na more....vjerojatno sa matom!!! Bit ce 100% dobro!!!!! Danas sam se trebala probuditi u 8!!! Skoro sam crkla....bilo mi je hladno koliko mi se spavaloyes!!!! Nisam imala snage za niš!!! Moja seka micky ( tako ju zovemo!!! ) , ujutro u 7 i 30 je išla kupiti kruh, vode i te sitnice!! Zamislite ako se ona digla u 07:00, a ja u 08:05....zamislite kako se njoj nanalo!!! AAAA baš mi ju je žaaoooooo!!!! hehehehe =) naravno samo se šalim!!!! Kako bi mi ju bilo žao kad je tako glupa....zezam se....hehesmijeh =)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joooooj....baš sam umorna!!! I zamislite ovo. Brod za fratarski krenuo je u 10, a mi smo kasnili!!! Mislim to nema smisla....hellooo!!!! hhh.....kasnili smo 10 min.....mislim kužiš, a drugi brod krece svakih sat vremena!!!! Baš sam se napilila!!! I još tamo na bunarini nam je dalaona tipica neki sjebani sladoled!!! Htjela sam se upucati!!!bangbangburninmadheadbangheadbangmadmadburninmadbang Mislim se može biti gluplji....tipica nam dala bar meni i mojoj seki micky, rastopljeni sladoled!!! hhhhhhhhhh htjela sam ubiti tu tipicu, sebe i moje seke!!!!!!burninmadburninmadburninmadburninmadburninmadheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmadmad Ali pozitivna strana svega toga je da je more bilo prekrasno!!!!!!!!!
Uživala sam !!!!! Makar se ja i moja seka ricky ( tako ju zovemo!! ) ubile 100 puta, ali nema veze....hehehehehe =)smijehrofl!!!!!!!!
za 5 min proci ce ovaj dan...yesdadayes....baš mi je brzo prošao!!!! Imam vremenba za komp još 10 min, jer mi pocinje serija na hrt1...sestre!!!!!!
Tako da mislim da je ovo kraj posta.....makar se ovaj put nisam umorila pisajuci ga!!!! Nemam blage veze kako sam uspijela!!!!!eekeekeekeek!!! Bok ljudeki sada idem....uskoro ocekujte nowi post!!!!! tema ce biti o prijateljima!!!!! Bit ce suuuuuper!!!!! Mort cete ga procitati!!!!yesyes Sada stvarno.....booooooooooook!!!!!!!

jooooooooj još samo neš!!!!

POZDRAVLJAM: svoje seke micky i ricky!!!
mateu
ninu
moju besticu niki
karlu
helenu
alena
bornu i sve moje prijatelje!!!!
naravno i sve koji citaju ili ce citati moj blog!!!!


PUSSA & POZZ =)


Post je objavljen 06.08.2008. u 23:32 sati.