Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

boli do neba- neka boli..........................





Ove sam dane u bedu, kako se približava rođendan Silverstra, kojeg više nemamo,gledam po tko zna koji put njegove stvari, listam bilježnice , gledam slike, znajući da tada pucam po svim šavovima, ali to činim upravo da osjetim bol, strašnu bol, bojeći se valjda da se ta bol ne smanji,

Mnogo mi je lakše kada boli, kada bol kida tjelo, tada znam da sam sa njim, iako uvijek boli, boli kada slušam pjesme,
boli kada zapjevam , kada feštam uvijek boli, no u ove dane upravo se sam ranjavam namjerno, namjerno si nanosim bol raskapajući po njegovim stvarima, a u trenucima boli i slabosti kada neki put pomislim da se od te boli raspadam,
tada pomislim da tome mora doći kraj, tada sjednem i pišem neke stihove, kao što su ovi gore , opraštajući se od svega, pa i od života misleći da je lakše u boli napustiti ovaj svijet.

No valjda je određeno da moram živjeti, plakati, pjevati, trpjeti boli, možda je to neka božja kazna tko zna?

Ove dane posvetio se budem , Silviu na blogu, jednostavno moram ili budem eksplodirao!!! a, dani su kada skoro nikog nema, svi su na odmorima, "Kečoland" lagano opustio a, ja pun boli, Znam pisao budem stihove, crnjake, misli budu nesređene, bol za Silvio jača u tim danima, nema prevelikog druženja što bi mi barem na kratko odagnule crne misli, kako i zašto ja živim, prošavši čak i rat, ostavši živ, a Silvio, koji bi morao biti tu , tu na mom mjestu, po bilo kojoj logici a, ja tamo gdje je sada on, a , njega nema, a, zašto mene ima, ako me ima,?

Sječam se noći kada sam pisao ove gore rijeći , tada sam bio jako jako blizu njega, mislio sam da odlazim, a ostao sam, a, tko to odlučuje ? Tko me ostavlja u boli, zašto? što planira sa mnom? netko tko je jači od nas, a jači je samo dragi Bog.

Stoga neka boli , jer to je jedino što smatram da je pravedno , već kada sam živ, i moram živjeti bez njega , sina svoga.



Sve do rođendana posvetio budem ovaj blog SILVIU. počinjem sa slikom dok je bio mali, vodio sam ga na gokart.



volio je oblačiti moju uniformu u vrijeme rata.


tu sam malo veći!!



volio je stolni tenis!!




Laku noć moram prestati za sad!

Post je objavljen 06.08.2008. u 23:18 sati.