Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sirovina

Marketing

povratak kralja

haha, je , znam , zvuci malo pretenciozno, al ko vas jebe... ja sam kralj.. hahah, popušite .. jednu cigaru i smirite se..

E, paaa, ovako, kao što već svi znate, svi vi koji gledate dnevnik na HRT-u, prešo ja u novu firmu i time se završilo moje kukanje da nema plaće, ovo ono... blog izgubio smisao, je reko , neću sad vikat kaće plaća kad stigne prije nego sto zavrsi mejsec...
Ono, jest da mi je bolje u zivotu, al blog vise nema smilsla. a onda... IDEA.
Sjetim se ja kako se IBM svojevermeno prešalto iz jednog biznisa (mainframe racunala) u drugi (software), kako se Nokia nekad davno bavila proizvodnjom guma, reko , pa mogu i ja promjenit temu bloga... hahahahahah, pa kako se toga nisam dosjetio prije.
I tako, odsad se ovaj blog nece vise zvat "Kaće plaća" nego "Sirove misli". Jer , ruku na srce, ja ne razmisljam previse o tome šta pišem, ne pazim na pravopis, ne provjeravam informacije na wikipediji, ne pazim na to hoce li se tko uvrijedit (npr. pederi kad im kazes da su pederi). Dakle, vamo kod mene je sve sirovo, nema finalnog proizvoda, a kamoli marketinga (oprostite, idem povracat, cim sam se sjetio marketinga, muka mi).

I tako , eto, veselite se, napijte se, spiskajte placu, Sirovina se vrnio, ko da nikad nije ni oso.Post je objavljen 02.08.2008. u 22:23 sati.