Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2mama

Marketing

Predgodišnji post



Mislim, ko da sam redovna u postovima poput npr. Eurosmijeha, pa da znate što mi je ak ne osvane post svaki dan (digresije: .. baš sam zanemarila ovaj moj blog .. a mogla bih o mnogočemu, svakodnevno..…) možda ne bi ni skužili da sam na godišnjem.. al ipak.. skužit ćete jer ćete pročitati…
( kako dubokoumno napisano zubo…c c c )

Kaže Pjesma da će objaviti cijene sa tržnice u Umagu, a ja slučajno bijah u prošlu subotu na moj tržnici, pa evo cijena po sjećanju:

Lubenice 2,5 kn/ kg
Dinja 5 kn/ kom (!)
Šljive 5 kn/ kg
Paprika 6 kn/kg


Tek toliko da se može usporediti… jer baš se nedavno na Pjesminom blogu u komentarima povela rasprava o tome jesu li turisti koji dolaze kod nas na Jadran ljetovati škrti ili su naši trgovci ipak stavili prevelike marže. Naravno da se kod usporedbe jednog istarskog turističkog gradića i jednog slavonskog provincijskog gradića po cijenama na tržnici, mora štošta uzeti u obzir, al ipak.. da idem ove godine prema južnim krajevima ( a ne idem) i da idemo u privatni smještaj gdje si sami kuhamo ( a ne idemo), bormeš bi si i ja svega sa ove moje tržnice nakupovala i ponijela, ko da smo česi bi se napakovali u gepek ( a nismo)

Možda zbog cijena s tržnice napravim i update ovog posta u subotu.. jer nisam se baš trudila zapamtiti ono što me nije zanimalo

Vezano za naslov (uvijek mi je problem staviti neki zgodan naslov), a da ne bude nedoumica, šenkrat naglašavam: odoh ja na godišnjiiiiiii, juhuuuuuuuuuuuuuuuuu ( krem, od brokule, please) i neima me na radnom stolcu do 18.8.

Dotad, sve vas, putnike namjernike, i one koji nenamjerni klik na moj blog donese,
Od srca pozdravljam

mahmah

Post je objavljen 01.08.2008. u 14:13 sati.