Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oneloveonelife

Marketing

Isprika...

Na ne pisanju i ne posjećivanju Vas koje volim... a vi znate koji ste :)
Nakon Black-a... trebalo mi je malo da se nađem... i našla sam se. Otišla sam u društvu prijateljica na jedrenje... more, valovi, malo, puno bure... i na pramcu u jednom trenu isčekujući delfine... mir se vratio. Bog je bio tu. I ja i ja smo si oprostile.
Ne borim se protiv svojih demona.. upoznajem ih. Upoznavajući njih upoznajem i Sebe koju skrivam i koja tako samo jača.
Nisam dobra. Nisam zla. Nemam niti jednu etiketu više. Ja samo jesam... sve što jesam u svim svojim oblicima.
Sutra odlazim na otok, nemam komp do 25. 08. osim ako ga negdje mrvu ne ugrabim nekom sretan... i sada dok ovo pišem pritisak vremena mi visi nad glavom i štetno djeluje na moju kreativnost.
Reći ću vam ipak jednu bitnu stvar.. bila sam u paklu...čitali ste. Bila sam u raju...koji se zove Olib i u kojem sam poželjela ostati zauvijek... (ali nije mi još vrijeme)... i onda odjednom...

Tornjevi moga grada... brod nošen valovima, guran vjetrom se približava brzinom od 5kn.... i ja znam... da sam došla doma... I doći doma, je meni bilo... sve.
Snagu za povratak u Zagrebački pakao nisam skupila u Raju... mada mi se tamo vratila vjera... Ne, Snagu sam pronašla Doma.. tamo gdje ti je srce, tamo je i dom... jer ipak imam razloga za povratak u pakao... tu mi je ekipa.. a netko mora po njih...

Ja ne napuštam ovaj brod dok mi zadnji član posade ne izađe...

Hvala vam svima na komentarima, riječima ohrabrenja i prihvačanja.. ni ne slutite koliko lijepa riječ može pomoči čovjeku... ne želim vas čitati ofrlje, a nemam vremena da Vam posvetim pažnju koju zaslužujete... tako da imate moju Riječ da kada se vratim odvajam vrijeme samo za Vas, da vidim šta Vam se sve izdešavalo i da vam odgovorim iskreno i iz Srca... Jer Vi to zaslužujete. Do tada pozdrav i neka Vas na svakom koraku prati ljubav.... sa velikim LJ.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 31.07.2008. u 12:27 sati.