Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aboutmarketing

Marketing

Novi gafovi Hrvatske Turističke Zajednice - Kopački rit, ali i Zagreb su u Slavoniji!

Nakon što smo uspjeli sa stranice HTZ-a ukloniti sramotan video o Hrvatskoj bez Baranje na zemljovidu, čovjek bi pomislio da je sada sve u redu. Eh, ali to bi bilo pre jednostavno!

Pogledajte kratki izvještaj sa stranice Hrvatske turističke zajednice gdje se pod dijelom posvećenim Slavoniji spominje velik broj netočnih informacija!


1. Info-karta s Hrvatskim regijama. Obratite pozornost na to da je Baranja opet ispuštena odnosno uključena u Slavoniju, a istovremeno je Dalmacija podijeljena na četiri podregije:
http://www.croatia.hr/Hrvatski/Destinacije/Odredista.aspx

2. Opis Slavonije: Ovaj dio kontinentalne Hrvatske je u kulturnom smislu bliži srednjeeuropskoj negoli mediteranskoj kulturi. Nalazi se u porječju rijeka Save, Drave i Mure. Proći ovim dijelom Hrvatske znači upoznati njen kontinentalni karakter, vidjeti ravničarske predjele koji se nadopunjuju s pitomim brdima na kojima često dominiraju srednjevjekovne utvrde, doživjeti vinograde koji se šire uz naselja, listopadne šume uz kojih su dvorci nekadašnje vlastele ali i velike gradove kakav je i Zagreb.
http://www.croatia.hr//Hrvatski/Destinacije/Regija.aspx?idDestination=9

3. Parkovi prirode u Slavoniji su i Papuk i Kopački rit?
http://www.croatia.hr/Hrvatski/Destinacije/Destinacija.aspx?idDestination=4878





Post je objavljen 30.07.2008. u 22:33 sati.