Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magnifikat1

Marketing

ODVAŽNOST ZA – male stvari

Jedan mali anđeo po imenu Matea, Image Hosted by ImageShack.usneki dan me molila da sjednem s njom u male autiće.
Bili smo kod vrtuljka a ja sam se zagledala u visine i bio mi je izazov sjesti na taj visoki vrtuljak. Mislila sam se mislila bi li ne bi li. Mia me ipak nagovorila. A neka je! Da znaš Mia kako mi je sad drago! Hvala ti…
Najprije sam rekla – nema šanse, ja to ne smin. Ja bi vam mogla recimo u ove male autiće, ali ne tu. Matea koja kao i ja nije bila raspoložena za veliki vrtuljak molila me da sjednem s njom u male autiće.
Gospode Bože! – pomislim, pa šta bi ljudi rekli. Unutra side oni najmanji mališi, pa di bi ja, di bi ja… pravila budalu od sebe…
A ja bi tako rada sila u taj mali auto, il na malog konjića. Ali ne – JA NEMAM HRABROSTI BITI KAO TO MALO DIJETE. Makar bi netko mislio da imam.
Image Hosted by ImageShack.us
Lakše mi je bilo odlučiti se na taj izazov visina, nego li na drugi izazov – nizina!!!
I da znaš Matea, hvala ti što si mi to otkrila. Nisam dijete... ono koje želim biti. i koje ti želiš da budem. Koje Bog želi da budem.
Nadam se da ću jednom ipak - biti.
...............
Image Hosted by ImageShack.us
A ovaj konj, pored kojeg sam te slikala - e vidiš, imala bi odvažnosti sjesti i pojuriti... čak i to, makar me strah... ali na malog konjića, pred ljudima... to me strah.



Post je objavljen 29.07.2008. u 11:24 sati.