Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/izvornade

Marketing

VODA IZVOR ENERGIJE

Osobno se pridržavam niže napisanoga i čini mi puno dobroga. Preporučam Vam, ako nemate vremena sada čitati da si ovo isprintate i s Božjim blagoslovom pročitate u miru i potom primjenjujete!

Bavljenje sportom i općenito kretanje izuzetno je važno i zdravo za naš organizam, ali i istovremeno rezultira gubitkom tekućine i minerala koje moramo redovno nadoknađivati.

JESTE LI ZNALI
1. da tijekom spavanja od 6-8h sati izgubimo oko pola litre tekućine iz organizma
2. da za samo 20 minuta trčanja izgubimo oko pola litre tekućine iz organizma
3. da bi trebalo piti neposredno nakon tjelesne aktivnosti i to polako u malim gutljajima, najviše pola litre vode odjednom
4. da hrana, voda i ostale tekućine koje unosimo u organizam bivaju probavljene tek nakon što postignu temperaturu koju ima tijelo

PIJTE VODU NA PRAZAN ŽELUDAC
U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I znanstveni testovi su također uvidjeli prednosti te tehnike. Liječenje vodom daje rezultate za "stare" i ozbiljne bolesti kao i za "nova " moderna oboljenja - priznato je kao 100%-tno efikasno za liječenje slijedećih bolesti:
glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sustav, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, TB, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualni poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

METODA LIJEČENJA
1. čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša vode
2. operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta
3. nakon 45 min. možete normalno jesti i piti
4. nakon 15 min. (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata.
5. oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.
6. ova metoda izliječit će bolesne i a zdravi će uživati još veće zdravlje

KOLIKO JE DANA POTREBNO DA SE IZLIJEČE SLIJEDEĆE BOLESTI:
1. visoki krvni tlak - 30 dana
2. gastritis - 10 dana
3. dijabetes - 30 dana
4. zatvor - 10 dana
5. rak - 180 dana
6. TB - 90 dana
7. oni koji imaju artritis, ovu metodu liječenja mogu provoditi samo 3 dana u prvom tjednu, a od drugog tjedna nadalje, dnevno.

Ovo liječenje nema popratnih efekata, osim što ćete češće ići mokriti.
Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom cijelog života, a ne samo dok liječimo bolest. Pijete vodu i ostanite aktivni.
Ima smisla. Kinezi i Japanci piju vruć čaj tijekom jela ... ne hladnu vodu. Možda je vrijeme da usvojimo njihove navike pijenja (u malim gutljajima) tijekom jela.
Ovaj članak je koristan za one koji piju hladnu vodu.
Lijepo je popiti neko hladno piće nakon obroka, ali hladna voda će zbiti masnoće koje ste upravo konzumirali - usporit će probavu. Kada takve tvorevine reagiraju s kiselinom, slome se i crijeva ih apsorbiraju brže nego krutu hranu. To će izbrazdati crijeva (oštetiti crijevne resice) i uskoro će uzrokovati debljinu i voditi do raka. Zato je bolje piti toplu juhu ili toplu vodu nakon jela.

Važna napomena o srčanom udaru: morate znati da nisu uvijek isti simptomi prije srčanog udara bol u lijevoj ruci. Budite svjesni intenzivne boli u čeljusti (vilici). Mučnina i intenzivno znojenje također su uobičajeni simptomi. 60% ljudi koji su imali srčani udar tijekom sna, nisu se više probudili. Bol u čeljusti može vas probuditi iz čvrstog sna. Budite pažljivi i svjesni toga. Što više znamo, imamo više šansi za preživljavanje...

Kardiolozi savjetuju svakome tko ovo pročita da proslijedi dalje - bit će vrijedno ako spasimo barem 1 život.

P.S. Osobno uspijevam pridržavati se jutrnjeg načina pijenja vode na prazan želudac (pijem toplu vodu kako bi žedne stanice u organizmu u što kraćem vremenu dobile potrebnu vodu za njihovu revitalizaciju i normalan rad), i jako jako dobro se osječam!

Znam da u početku nije lako na prazan želudac popiti 640 mililitara tople vode, no iskreno od srca prepuračavam Vam da pokušate i ustrajete i Vi!


Post je objavljen 23.07.2008. u 10:09 sati.