Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dida99

Marketing

VKP OPET JAŠE

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Ljeto nam se vratilo u Primošten. Počelo je s memorijalnim turnirom za našeg dragog Denisa, i dogodilo se čudo. U petnaestogodišnjoj povijesti ovog slavnog luzerskog kluba, osvojen je prvi trofej. Trenersku palicu ponio je 1. put zbog ozljede (inače trenera nemamo) Piksi Čobanković, pa je tako isti postao i najtrofejnijim trenerom svih vremena, šta bi rekli Hrvati - trener svih trenera.
Predsjednik Gak je u velikom stilu vršio pritisak na trenera ("Piiiksi, reci im da igraju boilje !!!), spiker s razglasa je u velikom stilu vršio sprd nad protivničkim igračima ("Moli se vlasnik Citroena ST 453 GM da zatvori prozore jer smrdi đubar."), vino je teklo u potocima još izjutra, a u finalnoj utakmici više je tekućine bilo u nama nego u plivalištu. Pobjeda je obilježena dostojanstveno kolektivnim alkoholnim suicidom. Više u slikama i tekstu pročitajte na portalu.

Hvala svima na savjetima kako da ne postanem prodavatelj osiguranja. Ne morate strahovati, i dalje sam skoro nezaposlen i ljeto provodim u revijalnom raspoloženju.

Roko je jučer bio na svojoj prvoj nogometnoj utakmici u kojoj su se susreli domaći RNK Split i gostujući Hajduk. Tekmu smo odgledali sa novom najmanjom skupinom navijača u Hrvatskoj (Čačinački Alkosi su za nas zasad vojska) Crvenim Đavolima. Vođa navijača Vujo je vrbovao Roka tako da mu je tutnuo bengalku u ruke, a potom je i zapalio. Još me vikao da šta se bojim bengalke, pa mali ima već dvi, skoro tri godine.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

Žena mi se vratila sa Exita puna dojmova. Obradovala me originalnim poklonom - mošusna mast za hemoroide. Trebam li reći kako mi prdac sad lipo miriše ?

Post je objavljen 21.07.2008. u 12:52 sati.