Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

...::sve ostaje u srcu::...

Image Hosted by ImageShack.us


Sunčan dan! ON i ONA! Rekao je da mu je žao ! Druge su bile tu,ali krivo je postupio!Samo ONA je bila uz njega sve vrijeme. . . Sjetila se 13.3 i zaplakala je. Iako nije htjela bilo je jače od nje! Pogledao ju je i pitao zašto plače! Šutjela je ali suze su stajale u očima! Kleo se na vječnu ljubav. Nikad nije bila tako zaštićena! Ali ipak. . . Odlučili su da će ponoviti onu noć! Ovaj put je bilo posebno! Oboje su umjesto suza imali osmijeh na licu. Pogled su uputili jedan drugome, samo. . . ONA je znala da je to sve samo još jedna iluzija! Možda završna priča. Vidjela je sjaj u njegovim očima,ali lažni sjaj. Gledao ju je svojim prodornim smeđim očima. Dopirao je do njenog srca u kojem je jasno mogao vidjeti svoj odraz.
Osjećala je ono nešto,ali nadala se uzalud! Susretu su bili u prolazu. Smijeh na njegovom licu. Bila je sretna barem malo do te proklete istine! Sve o čemu je maštala palo je u vodu. Snovi o zajedničkom životu kao i svaki put pretvorili su se u pepeo. Još jedan pokušaj da bude sretna sa osobom za koju bi život dala pao je u vodu. Zli ljudi su sve otkrili i sreću joj uništili. Povjerila mu se ali on joj je kao i uvijek zabio nož u leđa. Boljelo je tako jako . . . Srce joj od tada poznaje samo tamu koju samo ona zna i koju čuva u sebi! Bila je nasmijana i vedra osoba. Tako su mislili! A u sebi lila je krvave suze u kojima se jasno mogao vidjeti NJEGOV lik. Voljela GA je!
Ipak osjećala se zaštićeno jer je imala nekog pored sebe. Bila su to dva anđela. Na ramenima su joj sjedila. Njegove slike danas više nema na stolu na kojem je pisala dnevnik i gledala u sliku. Ostalo je samo NJEGOVO ime. Ime na ruci koje ju je podsjećalo na onog kojeg voli, na ono što je imala i na ono što nikad više nije imala. . .

Image Hosted by ImageShack.us



...::odlučila sam ponovno objaviti prvu napisanu priču. . .
sjetila sam se nekih stvari pa evo da obnovim sječanje na njih.
Znam kajala sam se zbog nekih učinjenih stvari. Kao što se svi kaju ali...
ipak... drago mi je što je sve ovako ispalo.
Drago mi je što sam na nekim greškama učila i sada postala bolja osoba.
Možda ponekad nisam cjenila što sam imala, ali sada drago mi je što mi se nešta od toga vratilo.
Drago mi je što se jedna osoba vratila u moj život. Bila je to glupa svađa ali...zbog nje sam se promijenila.
Važno je prijateljstvo, kao i ljubav....važno je uživati ali i ponekad patiti ::...


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 19.07.2008. u 18:55 sati.