Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nacrtani

Marketing

NA MORU 1.DIO

Eto mene na zasluženom godišnjem odmoru. Ljenčarim od tamo 04.07., ako ne računamo vožnju na more, gdje sam na žalost morao aktivno sudjelovati budući sam ja bio za volanom. Odlučio sam već prvi dan GO-a krenuti na more. Plan mi je bio uvaliti se frendovima, Damiru i Kristini, te njegovoj punici i puncu u apartman. Već u subotnje jutro bio sam na putu za Dramalj. Vožnja po staroj cesti prošla je bez većih problema, te ubrzo stigoh na odredište, gdje me mnoštvo dočekalo raširenih ruku. Dobro, možda malo pretjerujem.


Na poklon - deodorant. Hmmmm?


Kako sam taj svoj prvi dan na moru proveo u hladu apartmana uz veće količine alkohola, propalo je kupanje, no u nekom trenutku odlučili smo pogledati kaj ima na plaži.


Parkiranje klasičnog purgera - na molu. :(


Kako mi nije bilo do kupanja u te kasne sate, nastavili smo piti u lokalnoj birtiji na plaži, nakon čega je nastala ova krasna romantična fotka.


Romantična fotka


Drugo jutro malo smo duže ispijali prirodne sokove i kavu na terasi, jer nas je neznamzašto užasno boljela glava. No ubrzo je morski zrak, pomješan adrenalinom učinio svoje i odlučili smo se uputiti na plažu.


Jutro na terasi


Lutajući plažom, otkrili smo strateški važno mjesto koje smo odmah zauzeli nakon što smo potjerali skupinu čeških turista. Zidić, hlad i na 2 metra tuš. Milina.


Češki turist


Dok je moj prijatelj pokušavao izvesti što opasniji skok, ne bi li zadivio svekoliko pućanstvo koje je bivalo na plaži...



...ja sam i dalje odmarao u hladu, prateći što se sve muva po okolici. ;)



U nekom trenutku, pridružio nam se i kolega Sejo, koji je čuvši kako se dobro zabavljamo, dojurio iz Zagreba, da s nama provede barem jedan dan. S njim je došlo i nekoliko litara bambusa.



Kako je bambus brzo nestajao, počela je borba za preostalu pivu. Ja sam svoje dvije freeesh pive sakrio, hehehehe. ;)


Moja! Ne, moja! Ne, nego moja! Pusti je!


Kako je Sejo ipak malo krupniji, a samim time malo jači, morali smo se nakon borbe za pivu riješiti trupla koje je izvuklo deblji kraj. Nije htio potonuti. Pouka, uz truplo, dobro je privezati poveći kamen prije bacanja u more.


Sranje! Zakaj ne tone???


(...tu bi konjtunjued)

U nastavku: Sejo ubija morske ježeve nogama...put prema Umagu...i još puno toga...stej tjund... :)

Post je objavljen 18.07.2008. u 11:33 sati.