Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/chupkica

Marketing

Vrijeme letiii...

...i eto, već slavimo tri mjeseca! (za šest dana) Momčina je pravi taj moj mali beban, izgleda kao da mu je šest mjeseci. Eto neki dan dobio na poklon kratke traper hlačice, na čijoj etiketi piše od 6-9 mjeseci. Ja sam se rastopila kak su slatke a kak ih ne bu stigao obući preko ljeta za koje su i namijenjene, jer neće toliko narasti... kad li iznenađenja! Neki dan sam mu ih obukla za probu, iz znatiželje. Odlično mu stoje! Uopće mu nisu velike. Pa vi recite da je on beba! naughty
Drugi, veeeliki dečko, je stvarno super. Tu i tamo je mrvu neposlušan, ali mislim da su to sitnice s obzirom da je uglavnom doista poslušno i drago dijete. Što je stariji, sve je nježniji i obzirniji prema malome braci. Iako sam ja očekivala da će biti obratno.
I sad jedva čekamo more. Iako nećemo biti dugo, jer na mojemu otoku znaju biti uistinu visoke temperature, a to bebi ne želimo priuštiti predugo... jer ipak je još mali, štogod kile i dužina/visina govorile...

Eto, baš sam nekako super ljetno raspoložena, i pozdravljam vas u želji da provedete što ljepše, ugodnije i zabavnije ljeto!

Poljubac od mame Čupke!

p.s. nekoliko fotografija mojih fakina ću nastojati uploadati kroz nekoliko dana....Post je objavljen 15.07.2008. u 11:09 sati.