Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanbonjovi4ever

Marketing

Two story town

Ehej! Ja upravo slušam pjesmu Two story town pa mi se tako i naslov zove.
A to je i jedna od mojih najomiljenijih pjesama. Čovječe nemate pojma kako bi ja da Jovići dođu u Hrvatsku!!!! Došo je Nick Cave sada će doć i Iron maiden ali nikako da dođu Jovići! cryno Ja jako volim i Iron maiden ali nijedna grupa nije kao Bon Jovi!rolleyes ... oni su posebni i njih jednostavno niko nemože nadmašiti. Sve se grupe neš raspadaju a Jovići ne nonothumbup... niko nema onako lijep glas ko Jon i nijedna grupa nije ni blizu dobra kao i oni! A šta je sa onom anketom koju smo svi već po sto puta potpisivali?!?!? mad šta je s tim?puknucu....... Još nikada nisam bila na njihovom koncertu a luda sam za njima već skoro 4 god.Da bar živim u Njemačoj! Tamo ima dobrih komada a i Jovići često tamo imaju koncert! ( sigurno češće nego u Hrvatkoj) eh!

Inače ja sam do sada svaku večer išla van sa frendicom Anom i tako da smo vidjele stvarno puno komada! A onaj Čehsmokin uuuuuuuuuuh! Taj lik je zbilja zgodan i stalno nas je gledao i smijao se....party jeeeeeeeeeeee! Alli jučer ga nismo vidjele. Bile smo i na fešti u subotu i ne...... ..... ovaj put nas nisu naganjali željezni ni plavuša pa nismo morali pretrčavat cjelo Šilo zbog njih i radit gluposti, ali smo ih vidjeli. Po noći je luđak od našeg gosta hrkao ali hrkao, cijelu noć! Kada me je tata zvao i reko da pričekam pa da malo slušam (prije nego šta smo išli spavat) on je počeo hrkat a ja nisam odmah skužila da to neko hrče pa sam mislila da nam je divlja svinja u vrtu!roflroflsmokinthumbupludsmijeh! Onda danas je Ana otišla u Slavonski Brod i doć će tek na početku 8 mjeseca no.
A jučer su se meni i Ani neki dečki upucavali nakon šta sam ih ja pogodila sa kamenčićemcerek. Joj moj svijet se je sad svakako promjenio... i sada sam opet zaljubljena u nekoga...... ali nije bitno u koga i nije ni čeh ni ovaj drugismijeh haha... aha da. Ok, šta još ima. Vidjela sam kornjače kako se pare i još sam to sa fotičem snimilalud i i poslje pogledala na tv-u zubo!Kako sam mutava. I da , eznam šta se samnom događa u zadnje vrijeme, kada navečer idemo ja i Ana van gađam ljude s kamenčićima (ok to je tipično za mene) ali još nekima koji prolaze kažem marš i zajeb... ljude koji trčeparty!

Sada ću se ić ošišat,ošišat ću se neznam kakocerek ali bit će lijepo.
Ajde Boooooooooooooooooooooooook!wavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewavewave
I budite zaljubljeni jer je to jako lijepio!

Post je objavljen 14.07.2008. u 15:16 sati.