Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osup

Marketing

Diskriminiraj me perfidno

I tako ova nedjelja nikako da prođe pa dežurna ekipa IT i Web sektora AONM-a po hitnom postupku iz sata u sat dobiva radne naloge. Ovo je danas treće javljanje o nominacijama, ovaj put vezano za nagradu OSUP 2008 i to u kategoriji Perfidnost godine.
Proglašenje Zakona o suzbijanju diskriminacije izrazito je perfidno ponašanje saborskih zastupnika prema mnogobrojnim i složnim crkvenim zajednicama koje već danima kukaju kako će još malo pa pederi voditi svoju dječicu za ruku u školu.
I hoće li u tom trenutku ti lakomisleni i povodljivi saborski zastupnici biti uz dječicu kada tu istu dječicu dežurni bulleri budu zezali i provocirali s riječima «aaa, buuu, a ko ti je mama, a ko ti je tata?», «je li te onaj s bradom rodio kroz pišu ili onaj drugi», «koji ti od tata ima menstruaciju i PMS?». Tko će tada biti uz sitne male duše? Tko?
Marijana Petir! I nitko više! Jer u to vrijeme ni časnih sestara u školi više neće biti, a vjeroučitelji će biti zaključani u sakristije.
Nama je jasno što se sprema i upravo zato nominiramo proglašenje Zakona o suzbijanju diskriminacije u kategoriju Perfidnost godine za nagradu OSUP 2008.


Post je objavljen 13.07.2008. u 18:38 sati.