Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/terziceva7

Marketing

Obavijest suvlasnicima

Split, 10. srpnja 2008. godine

Poštovani suvlasnici Terzićeve 7,

u privitku ove informacije imate Ponudu koja obuhvaća radove na postavljanju Knauf ploča (dupla plata) kod lifta, pituravanje uljanom bojom i krpljenje fasade.

Propustio sam u prethodnoj informaciji (onoj od 05 .srpnja) napisati da su zamijenjena vrata hidrantskih ormarića na svim etažama osim na 0. etaži, a sve u skladu s dogovorom sa zadnjeg zajedničkog sastanka svih suvlasnika.

Ponovno o Ponudi.
Za postavljanje knaufa smo se dogovorili na zajedničkom sastanku.
Što se tiče krpljenja zapadnog dijela fasade, osobno mislim da ipak neku razinu uređenja fasade moramo održavati. U skladu s tim ću prihvatiti i taj dio Ponude.

Što se tiče pituravanja uljanom bojom ulaza, dijelim mišljenje jednog dijela suvlasnika da bi to bio trajniji način održavanja našeg ulaza nego ponovno bojanje bojom za unutarnje zidove (na pr. jupol).
Ono što mi je problematično jest iznos ponude za tu vrstu rada. On iznosi trećinu naših trenutnih sredstava zajedničke pričuve, te nisam sklon tako brzom načinu trošenja zajedničkih sredstava.
Zato predlažem da napravimo zajednički radnu akciju i svojim snagama pituramo uljanom bojom ulazni dio, a materijal (bijela uljana boja i krep traka) ćemo platiti sredstvima zajedničke pričuve.
To bi napravili u prvom tjednu 9. mjeseca odnosno u subotu 6. rujna 2008. godine.
Do tada ću Vas ja još koji put podsjetiti na radnu akciju.

S poštovanjem,
M. P.
Predstavnik suvlasnika
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nenad Uvodić


Post je objavljen 11.07.2008. u 07:00 sati.