Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raspberryswirl

Marketing

10.07.2008.

Napokon sam dočekala godišnji odmor i ljetovanje i more i umjesto da brćkam noge u plićaku i pretvaram zrake sunca u preplanuli ten ja provodim vrijeme prebirući po kanalima i igrajući "time consuming" igrice na popularnom fejsbuku. Svaki put kada odem na godišnji potreban mi je jedan period prilagodbe i psihičkog set up-a jer nekako ne mogu početi uživati istog trenutka i prebaciti mozak u fazu odmaranja. Nažalost godišnji obično traje prekratko...
Sa svojih ... pa ... dovoljno godina još uvijek nisam starcima obznanila podatak da pušim. A imam sad već pušačkog staža sa pauzom od 4 godine. Što bi frend rekao ja sam "u vječitom denialu". I tako sam prva tri - četiri dana provela sikćući na sve što se miče i pokuša mi se obratiti pa i sa najslađim smješkom i u najmekanijim rukavicama. Grčevito čekam trenutak kad će se kuća isprazniti, a ja ću moći na terasi zaključane sobe posaugati barem trećinu tog ogavnog, nezdravog nikotinskog štapića.
Danas je šesti od ukupno petnaest dana mog godišnjeg odmora i rezime ovih šest dana: malo smeđkastiji ten; sigurno par kila viška što zbog mamine kuhinje što zbog manjka nikotina, odgledane 2 epizode Vikarice iz Dibleya (tnx prijatelju koji je velikodušno ustupio sezonu I); pogledala napokon Casablancu od početka do kraja i ukomirala se za cijelo popodne (o Bože koji sam ja faking sucker za te "romantične sleš nerealne ljigarije"); uživanje u tomboli i društvu svoje 4 godine mlađe sestre njene dvije prijateljice i frenda uz tri vodka-bitterlemona (ovime je službeno završena era apstitencije od vodke koja je započela nakon završenog četvrtog razreda srednje škole i nemilog događaja o kojem će nažalost još uvijek pričati generacije koje dolaze) i osvojeni bazenčić nanapuhavanje za točanje nogu; Hancock pogledan u kinu.
Nadam se da ću imati malo maštovitiji report nakon godišnjeg...jbga...kad ja nisam tip za Zrće i ostale pizdarije, a osim toga niti imam s kim jer kao što već rekoh sve prijateljice odavno su postale majke, jedino se ja još opirem tom porivu.

Post je objavljen 10.07.2008. u 12:27 sati.