Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dio

Marketing

Zaštitimo djecu!

Jebem ti djecu pneumatskom bušilicom u šupak. Neki pametnjaković je odlučio staviti ružnu oznaku u gornji desni kut ekrana tijekom emisija i filmova "nepodobnih" za mlađe od 12, odnosno 15, odnosno 18 godina. Jer, ako dječak, dok drka na eksplicitne scene jebačine, vidi oznaku u kutu koja kaže da ne smije gletati eksplicitne scene jebačine, osjetit će grižnju savjesti i okrenuti na neki drugi program i drkati na vremensku prognozu.

Naravno, ja sam, kao oštri protivnik cenzure i onih debilnih Parental Advisory naljepnica, odlučio dokazati da te oznake nemaju apsolutno nikakvo jebeno značenje.

Primjer.Ovdje vidimo iznimno krvav prizor. Nekakvi vanzemaljci/demoni izlaze iz tijela gole žene. Dakle, kad zabrinut roditelj vidi tu sliku na omotu, zar mu stvarno treba ona mala naljepnica u kutu da shvati da možda Cannibal Corpse i nije najpodobniji za djecu. Usput, mrzim djecu. Mrzim i glavonje koje su odlučile da su ove oznake dobra ideja. Trebalo bi im izvaditi mozak kroz nos čajnom žličicom (jer običnu žlicu ne bi mogli ni napola ispuniti).

Stavite oznaku na OVO.

Usput, to je stvarno bolesno, ako jedete čokoladni sladoled, NE KLIKAJTE NA LINK, POBOGU.

Post je objavljen 09.07.2008. u 23:16 sati.