Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/happypets

Marketing

ZANEMARIVANJE LJUBIMACA

Mnogi ljudi se o svom novom ljubimcu brinu prvih nekoliko dana a onda ih zanemare.

HRANJENJE
Životinje trebaju hranu poput nas ljudi,nemojte zaboravljat hraniti ih svaki dan..Znam da svi mi imamo svoje obaveze,ali svi mi možemo izdvojiti 1 minutu da nahranimo našeg ljubimca..

ZANEMARIVANJE
Ovo se odnosi uglavnom na mačke,pse i papige i slične životinje..
Možda vi zaboravljate da naši ljubimci trebaju pažnju..trebaju društvo,oni nisu takvi da neće primjetiti da vas nema,čekati će vas i željeti da ih mazite,dragate..Nemojte ih zanemariti i misliti da oni ne primječuju da vas nema..




VODA
Svaki dan promjenite vodu svojem ljubimcu,pogoto ljeti.Voda mora biti u posudi (za pse i mačke) malo veče veličine jer pogoto psi će mnogo piti..Ako nemaju vode mogu se razboliti i izgubiti glas,a zimi morate vodu staviti negdje gdje se neče zalediti i ne ohladiti,jer pas i mačke nesmiju piti hladnu vodu..Morate je malo češće mjenjati..


SIGNALI
Ako vas vaš pas ili mačka stalno prate,tj.vaši ljubimci pokazuju vam neke znakove..TO bi trebalo biti znak npr.kod mačka praćenje i stalno mijaukanje da želi malo pažnje...

KOMPJUTOR
Kompjutori su jedni od razloga zbog kojih zanemarimo ljubimce,a to još mogu biti i druge obaveze poput:druženje s prijateljima,odlazak na kupanje...

NE ZANEMARUJ ME JER JA TE TREBAM





Post je objavljen 09.07.2008. u 20:08 sati.