Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/taranails

Marketing

Ugradnja umjetnih noktiju i geliranje

U današnjem svijetu mnogim ženama ne preostaje mnogo vremena za brigu o rukama i noktima, pa se sve više odlučuju na ugradnju umjetnih noktiju kojima tokom zime nije potrebna nikakva dodatna zaštita.

Iako se preporuča geliranje prirodnih noktiju, mnoge žene zbog stresnog načina života, prehrane i drugih faktora nemaju dovoljno jake prirodne nokte, pa im je jedina alternativa ugradnja umjetnih noktiju.

Ugradnja umjetnih noktiju je dugotrajan posao koji traje oko dva - dva i pol sata. U današnjem ubrzanom životu nije lako odvojiti toliko vremena, ali s obzirom na kvalitetu usluge poslije takvog tretmana klijentica je "mirna" 3 do 4 tjedna. Dakle, dovoljno je premazivati kožicu oko noktiju i jednom mjesečno odlaziti na tretmane nadopune.
Takav rad zahtijeva veliki trud, preciznost, i vrhunsku kvalitetu proizvoda s kojima se služi pri ugradnji. Ako se k tome doda još i doza ljubavi, kvaliteta usluge i dugotrajnost je zaista neupitna.
Riječ je o čvrstim i nesavitljivim noktima, a pucanje je svedeno na najmanju moguću mjeru. Na njima i lak puno duže traje jer ne sadrži masnoće poput prirodnog nokta.
Putem tehnologije poznate u dentalnoj medicini, stapaju se prirodni nokti s umjetnima, jednostavno i bezbolno. Rezultat su novi nokti, bez osjećaja peckanja ili bilo kakve boli prilikom polimerizacije.

Koliko će se dugo umjetni nokti održati na rukama ovisi o rastu ženinog prirodnog nokta. Ali nakon 3 ili 4 tjedna preporučuje se doći na korekciju (nadopunu) noktiju.

Umjetni se nokti proizvode u najmodernijim laboratorijima, u suradnji s kozmetičarima, kemičarima i krajnjim potrošačima.


Post je objavljen 17.07.2008. u 03:42 sati.