Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shirov1

Marketing

Dopusti, Bjelolasica, Crna Gora, .....

Poštovani posjetitelji,

od danas pa sve do pocetka juniorskog prvenstva na Bjelolasici nece biti novih postova zbog zasluzenog odlaska na odmor i ucesca na turnirma autora (2) bloga.

Raspis turnira mozete naci ovdje. U Crnoj Gori se od 6.7.2008 odrzava Medjunarodni kadetski turnir u Cetinju. Predstavnik Hrvatske je Jurica Srbiš.

Bilo bi zanimljivo vidjeti što bi na to reko tzv. novinar Zdenko Padjen koji je u jednom od svojih komentara prije godinu dana napiso smijesno zapazanje o Jurici da bi se trebo zvati Hrvoje da bi bila slika potpuna.

Koliko je članak netočan je vidljivo po tome da ta partija koju opisuje prema rijecima aktera nije zavrsila vremenski tako kao sto je navedeno u tom clanku.

Kad bi taj doticni gospodin znao da decko zivi u Crnogorskoj ulici te da je rodjen 10.4. sigurno ne bi mogao odolijeti napisati jos neko od svojih "tocnih" zapazanja.

Ukoliko zelite procitati nesto vise o kadetskom prvenstvu koje je nedavno zavrsilo u Sibeniku posjetite blogove igra milijuna te en passant koji su napisali fantasticne postove (jedan iz perspektive suca te trenera i jedan iz perspektive igraca).

Svaka cast autorima na postovima koji nam docaraju stvarna zbivanja na turniru. Bez imalo lokal patriotske zafrustrirane perspektive kao kod neukusnih komentara "topalova" i " apoksiomen-a".

Ukoliko imate kakvu informaciju o sudjelovanju nasih kadete te juniora na turnirima slobodno napisite komentar i vasim kamencicem upotpunite mozaik sahovskog zbivanja u nas Hrvata.Post je objavljen 06.07.2008. u 10:19 sati.