Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/clubpenguinhr

Marketing

Club penguin nova značajka nadogradnje:Penguin pošta

Pozdrav Penguins!

Penguin Mail gotovo je spreman za pokretanje, ali prije nego što se pokrene, htjeli smo Vaše povratne informacije o njemu. Ispod je slika kako će to izgledati. Nakon što našeg prvog posta o Penguin Mail nekoliko tjedana smo dobivali hrpu kreativnih mišljenja o nacrtima i načinima kako bi čak i razglednice izgledale bolje nego su sada. Mnogi od Vas kao logo postan smo na tom blogu, ali su pitali da vide više stvarnog dizajna.

Evo jedan pogled na novi Penguin Mail:

cpip

Vi ćete sigurno dobiti punu sliku kada se značajka pokreće ovaj mjesec - čak i već sljedeći tjedan.Ovaj poštanski sandučić će Vam omogućiti da pošaljete mail svojim prijateljima čak i kada oni nisu online, osim razglednica, razglednice i odbacivanje izbrisavali su se previše. Zanimljivi dio mi je da, kad god sam u Club Penguin i dobio razglednicu, Penguin Mail će me obavijestiti! Na taj način neću propustiti kul kartice iz bilo koje druge Penguins!

Bez obzira gdje ste u Club Penguin, Vi ćete uvijek biti u mogućnosti provjeriti svoju poštu tako da kliknete na sivu omotnicu na vrhu, lijevo od Vašeg ekrana.

Kao i uvijek, javite nam što Vi mislite i definitivno ono što želite da bude dodano u budućnosti!

Do tada ... gegajte se

- Club Penguin Tim
Te, ako želite saznati više o Club Penguin besplatnom membershipu posijetite Club Penguin Forum za više informacija.
club penguin forum hrvatska

Post je objavljen 05.07.2008. u 09:19 sati.