Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavitza

Marketing

Dođoh, svirah, POLOŽIH!

Da, da, da, da!!! dead smokin party
TO je ono zbog čega ja cijele godine strahujem! Taj „prestrašni“ prijemni za srednju glazbenu! Pao mi je veliki kamen sa srca..e tek sad za mene počinje ljeto!
To je super.. Nakon napornog rada, dobiješ i, čini ti se – PREVIŠE.. O čemu ja to? Jep, PRVA SAM NA LISTI! Imala sam 100 bodova, rekli su mi da je to maksimum!! Ja sam umrla od sreće..(?) Mislim, još uvijek sam sva izvan sebe!
I sva sam procvjetala kad mi je neki profesor iz komisije prišao i čestitao mi..jedva sam rekla „Hvala!“ rofl

Ne znam više što reći, nego da sam jako radosna. Ponosna. Iznenađena. Pre-zadovoljna.

I još ima jedna odlična stvar.. Budući da idem na klavirski smjer, moram izabrati još jedan instrument. Ponudili su mi gitaru, tamburu, harmoniku, violinu i flautu.. Dvoumila sam se između gitare i flaute, ali odabrala sam flautu jer će me gitaru ionako još učit Matea. A sad se opet dvoumim između flaute i violine! Kaj da odaberem…? headbang

Ne bih uspjela bez svoje profesorice i buduće profesorice iz Novske.. Hvala im puno. Profesorica iz Novske pokazala mi je put pravoj uživanciji u sviranju i pomogla mi je da se donekle riješim kočenja ruke. I puna je razumijevanja. Izgleda strogo, ali ona je plemenita… I kako sam prije u odnosu na sada grozno svirala, ona je imala strpljenja da me sve polako nauči. Svaka čast… Pravi je stručnjak!

Sjećam se jedne noći kako sam bila uvjerena da neću proći i zaplakala jer mi je jako stalo.. Ma zašto sad to spominjem? Jednostavno mi je drago sad kad znam da je gotovo s tim negativnim mislima da nisam dovoljno dobra. Zato i vi, imajte na umu da ništa nije nužno. Uvijek se može ;)

I hvala prijateljima koji su me podržavali i uvjeravali me da ću proći.. To mi je pomoglo.

Neka slobodno netko kaže ako se želi još malo informirati :)

Pozdrav svima! fino

Post je objavljen 04.07.2008. u 22:53 sati.