Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ironmankc

Marketing

Šugavo

sam raspoložen danas. prestao sam pušiti i jako sam nervozan. stalno slušam pjesmu Black Sabbath s albuma Black Sabbath od benda Black Sabbath.

ovaj post je jako dug. nikome neču zamjeriti ako ovdje prestane čitati. ako vam se komentira, slobodno napišete da volite Black Sabbath ili nešto potpuno neutralno poput: jako je vruće vani.

prekjučer je sestra došla u zg prijaviti se za prijamni na građevini (da, to je isti faks na kojem sam ja i da, vjerojatno će diplomirati prije mene) i naravno nije imala sve papire (isto jutro mi je gero (treći cimer) prorokovao nedostatak svih potrebnih dokumenata za upis. taj čovjek je ko vidoviti milan), pa sam ja potratio više od 3 sata i bio umoran ko pas cijeli dan. sestra je odlučila prespavati kod mene na stanu, pa kad sutra dođu orginalne svedodžbe (stari ih je poslao ekspres poštom) odemo do faksa.

jučer dokumenti dođu u 11, a upisi su do 13. nebi bilo problema da se treba prijaviti samo na građevinu, nego želi sestra želi strojarstvo kao plan b. ok, dođemo do građevinskog, obavimo sve, ostalo je još 45 min do zatvaranja referade na strojarstvu. za pol sata dođemo do strojarstva, u 15 min stignemo uplatiti troškove danijela ispuni prijavnicu i preda. onda žena na referadi veli da više nema prebacivanja bodova s jednog tehničkog faksa na drugi na prvom roku (što je bio sestrin plan). ne može pristupiti prijamnom jer se prijamni na svim tehničkim fakultetima održavaju istovremeno. ode 250 kuna u vjetar. hahahahaha. histerično se smijem u sebi i padne mi na pamet misao: ovo je dokaz da ili bog ne postoji ili je prokleti drkađija i ne želim imati posla s njim. prvo sestra mene krivi ko da sam ja trebao imati pojma o promjeni pravila i onda mi veli nek idem u banku pitati za povrat love. odem u banku, žena veli da ne može dati pare jer se novci vračaju samo u slučaju da je pogrješila banka, što ovdje nije slučaj. novce vrača samo faks. sva sreća da referada više ne radi, pa mogu do stana i odspavati. sestra veli da ide doma i da ja sljedeči dan sredim povrat love i prijavim ju za prijamni na pmf-u, odsjek za geologiju.

naravno da pristajem, iako sam trebao reči nek se jebe. koristilo bi joj da sama rješava probleme. bit ću odličan muž-papučar nekoj rospiji u ne tako dalekoj budućnosti.

danas ustajem ujutro, odlazim na fsb, tamo mi vele da trebam pisati molbu za povrat novca. ok. nemam vremena za to, predat ću sutra. odlazim na pmf. nakon pola sata traženja i jednog nepotrebnog stopiranja nađem lik mi pokaže gdje su prijave. ok. pitam jedinog lika koji je dovoljno star da bi mogao biti profesor dali su ovdje upisi. veli mi da je ovo ispit iz paleontologije ili nečeg sličnog. ukurac. nakon još malo lutanja nalazim referadu. najs. idem ispunjavat prijavu, ali mi se ruke tresu jer sam prestao pušiti, pa sam živčan. nako 3 neuspjele prijavnice napokon ispunjavam jednu koja je manje-više čitka. nakon toga se nalazim u centru s frendom i odlazimo u menzu, usput se žaleći na studentski život. nakon menze odlazim do stana i navijam Black Sabbath.

šit, post je postao nevjerojatno dug. trebao bi ga skratiti, ali, jebiga, neda mi se.

Party on! Excellent.

Post je objavljen 03.07.2008. u 19:43 sati.