Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shakirashakira4

Marketing

Novosti, novosti, novosti....LOL

30.06-Shakira i Antonio u zračnoj luci u Miamiu
Image Hosted by ImageShack.us


U petak,kada Shakira konačno nastupa na Rock In Rio koncertu, posjetitelji će prisustvovati Shakirinom posljednjem koncertu koji će se održati prije nego li počme raditi na svom novom albumu za kojeg se nada da će biti spreman sredinom iduće godine.
Kolumbijka Shakira došla je u Madrid rano u utorak,a društvo joj je činio njezin dečko Antonio De La RuA, koji je uvijek uz nju. Prije nastupa u Gradu Rocka Shakira je primijetila da su karte za njezin koncert rasprodane čak prije karata za koncert grupe "The Police".
Shakira je došla iz Miamia i poslije pjevanja u petak otputovati će sutradan vrlo rano i otići u London gdje će se naći s nekoliko producenata koji će raditi na njenom novom albumu.Jučer popodne pjevačica je dala exkluzivni intervju za EL TIEMPO.
Image Hosted by ImageShack.us

evo intervjua:

Što će biti viđeno tijekom tvog nastupa?

Nastup će trajati sat vremena i 10 minuta.Poželjela sam pomalo promijeniti repertoar, redoslijed pjesama i outfite,koji su usput moja najveća noćna mora.

Zašto?

Željela bih da jednom mogu pjevati bez odjeće.Naravno to ne bi imalo vrijednosti zato što sam vrlo sramežjiva kad je u pitanju moje tijelo,vjerovali ili ne.TO bi bilo dosta praktično jer ništa nije tako iscrpljujuće kao biranje odjeće za scenu i to je dosta drugačije od biranja odjeće koju ću odjenuti kada idem u kino.Mora pristajati nastupu, s određenim uvjetima.To je bio dio stvari koje sam trebala obaviti prije dolaska, promijeniti pomalo svoj "look" (izgled) .

Kakv će biti taj look ?

Uglavnom isti.(smijeh)

Kakav je bio osjećaj znati da su vaše karte rasprodane prije The Police karata?

To je bilo kada sam rekla da moram odmah promjeniti outfit.Španjolska je bila jedna od zemalja gdje je turneja bila najprostranjenija,publika me imala priliku vidjeti nekoliko puta.Zato sam trebala sada donijeti nešto novo.


A provođenje vremena s Amy Winehouse & Jamiroquai?

Rock In Rio je vrlo važan i svi umjetnici su postigli vrlo važne stvari. Velika je čast biti s njima na istoj pozornici.Uvijek se predam talentu i ljepoti,ljepoti toga što ljudsko biće može proizvesti kroz ovaj posao. Za Amy, volim njezin glas, i od Jamiroquaia, njihove pjesme.

From Amy, I love her voice, and Jamiroquai, their songs.

ovaj dio san uzela od Nike

Shakira u Cuore (Spain)

Image Hosted by ImageShack.us

još slika:
klik

++Shakira govori o svom dvd-u Oral Fixation Tour DVD-November 11
Image Hosted by ImageShack.us

još slika:
klik

++Photoshoots Tour Of The Mongoose tourbook outtakes
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

PUSA!!!!!cerekwavePost je objavljen 03.07.2008. u 09:57 sati.