Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sims2funclub

Marketing

The Sims 2 Free Time

Malo sam u zaostatku, ali ovih dana imala sam jako puno posla i buduci da mi je nezgodno odgovarati vam na pitanja preko komentara molim vas saljite mi ih na mail:

sugar_girl177@hotmail.com i na sve cu odgovoriti puno brze...u boxu su novi odgovori na sva vasa pitanja i od sada molim, mail =)

Naravno i dalje cu ona najbolja pitanja stavljati u box pa prije nego ih ponovo pitate pogledajte da li su tamo vec odgovorena.

Prešimo na stvar....ovaj post iskoristiti cu kako bi vam rekla nesto vise o novom nastavku The Sims 2 Free Time.

Ovaj nadasve zanimljiv nastavak nudi nam pregrst novih mogucnosti i daju simsima jos jedan dasak stvarnoga zivota.

Sada vasi simsi mogu uzivati u hobijima! Zabavljati ce se na brojne nacine razvijajuci kreativnost, intelektualnost i aktivnost. Isto tako, moci ce upoznati simse s jednakim interesima i prosiriti i poboljsati njihove odnose. Sada mozemo razvijati njihove vjestine uz aktivnosti koje vole i koji ce svakako upotpuniti njihovo slobodno vrijeme.

Uz to, s ovim nastavkom simsi dobivaju jos pet novih karijera: ples, zabava, inteligencija, oceanografija i arhitektura.

Deset hobija koje ovaj nastavak nudi su fitness, kuhanje, glazba/ples, sport, priroda, znanost, filmovi/literatura, igranje/igre, proucavanje i umjetnost/izrada/majstorstvo. Svaki sims ima svoj najdrazi hobi i ne moze ga stvoriti igrac. U svojim hobijima uvijek moze teziti najboljem sto ce pokazati i njegova zelja i vise slobodnog vremena kako bi se tom hobiju posvetio.

Uzivajte!






Sto dalje?
View results


Post je objavljen 02.07.2008. u 14:58 sati.