Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetwaltadisneya

Marketing

Kralj lavova 2

O, da, ima i kralj lavova 2. Ima i treći nastavak ali o njemu ću u sljedećem postu:)
Da ukratko kažem nešto o drugom nastavku:

Drugi nastavak počinje tamo gdje prvi završava - krstitke Simbine i Naline kćerke Chiare.
Naravno, sad su uz njih, uz babuna Rafikija i ptice Zazua i Simbini dragi prijatelji Timon i Pumba koji se brinu da Chiara ne odluta i ne strada.
Chiara je znatiželjna lavica, ista kao i Simba, voli pustolovine i istraživati nepoznate i zabranjene dijelove. U jednom takvom istraživanju, pobjegne Timonu i PUmbi i putem sretne lavića Kovu-a, koji je jedan od izopćenih lavova, vjernih Scaru i koji žive u drugim krajevima. On i Chiara se sprijatelje, no razdvoje ih Simba i Zira - Kovujeva mama, koja mrzi Simbu i želi da Kovu preuzme prijestolje. Godinama Zira odgaja Kovua tako da ga puni mržnjom prema Simbi i odgaja ga za budućeg Kralja. Chiara je također odrasla u mladu lavicu i sprema se na svoj prvi lov. Unatoč Simbinu obećanju da će je pustit samu da to obavi on šalje Timona i Pumbu, Chiara ih otkrije i razočarana otrči u nepoznate krajeve, gdje Zirini podanici zapale livadu i Chiara se onesvijesti. Spasi ju Kovu i Simba ga, unatoč sumnjama primi u svoje krdo. Iako je Kovu došao sa ciljem da ubije SImbu, zaljubi se u Chiaru i od Simbe sazna pravu istinu o Scaru, te odustane od svoje nakane. No,to se nije svijdjelo Ziri, koja sve otkrije SImbi te ga on izbaci iz krda. Chiara izbezumljena od tuge za njim odlazi od kuće i traži ga. Nakon što su se našli odluče se vratiti i spriječiti rat među lavovima. To im i uspije, a Zira na kraju pogine zbog svoje tvrdoglavosti. :) Lavovi su se ponovo ujedinili i postali Jedno:)

Glazba i redatelji su isti, kao i glumci koji su davali glasove, no ovaj put glas Chiari je dala Neve Campbell, a glas Kovuu je dao Jason Marsden. Zira - Suzanne Pleshette.

Film je iz 1998. i traje 81 minutu:) Uživajte u isječcima:) Nadam se da će vas potaknuti da ga i pogledate:)

Početak filma...sličan početku prvog kralja lavova



MOram samo reći da je muzika iz Kralja lavova proglašena najboljom muzikom, mislim čak da ne samo u crtićima. Ja se potpuno slažem, a mislim da ćete i vi kad poslušate svu tu muziku. Prekrasna je i izmamljuje suze:)


Simba i Chiara zajedno pjevaju....


Nakon izopćavanja Kovu-a iz krda..


I za kraj jedna ljubavna:)


Nadam se da ste uživali:)

Puno vas pozdravlja vaša Apsolventica!:)



Post je objavljen 02.07.2008. u 13:43 sati.