Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spectrumofsensations

Marketing

Hear me roar!

Da,kao što vidite,Catwoman faza ne pušta već dulje vrijeme ^^
Odsad i službeno znam sve njene citate.

No,to nije današnja tema.

Zanimljivo je kako čišćenje kompjutera pobuđuje,barem kod mene,nostalgiju.Naišla sam na mnogo starih slika,videa,pjesama i animea i jednostavno za svaku stvar me veže određeno sijećanje...što nije ni čudo s obzirom da sam u zadnje 2-3 god. 90% svog dana provodila na kompjuteru.
Uključujući u proračun i sate provedene u krevetu.
U svakom slučaju pjesme su najviše pridonjele tom nekom pekmezastom osijećaju.Naletila sam upravo na 'The World At Large' od Modest Mouse-a.Tu grupu ja nisam poslušala već godinama,a opet,vidite koliko mi je nekad značila i po samom mom nicku.
Promjenila sam se.Svi smo se promijenili.Ali to ne znaći da prošli dio sebe moram odbaciti.Doduše u ovakvom obliku moram pošto su mi svi diskovi zakrčeni al jel,nisam mislila na to ^^.
Zapravo,hvata me smjeh a pomalo i crvenilo obliva moje lice na neka sijećanja.Bože kako sam glupa bila!-rečenica koja često izlazi iz mojih usta,iako eh nije baš da mi je lako to priznati.Al stvarno,u mom životu ništa doli piševa XD
Eto tako sam se sijetila i vas kroz neke stare pjesme.A za blog su bili zaslužni i animei donekle....
Većina vas zbog kojih sam održavala blog više nije tu i ovaj post nikad neće pročitati ali eto,to je život...on će stajati tu,možda ga se netko sjeti jednog dana pri čišćenju starih fileova.

Pozdrav od današnje i jučerašnje mene :)

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 29.06.2008. u 16:26 sati.