Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...kak sam si sexy...

Vidio sam onog idijota iz one idijotske Malnarove Noćne more danas na Novoj TV. Naime, bio je njihov dnevnik, i prikazivali su isječak sa Gay pridea, i uhvatili su onog čobana, tvz. pjesnika (nemrem se trenutno sjetit kak se majmun zove, al često nosi šiltericu, ak vam to kaj pomaže). Kaj sam htel sad reći? Ah da. Prikazali su tog punoglavca kak pokazuje pred kamerama svoju "potpunu zabrinutost" za položaj homoseksualnih osoba u hrvatskom društvu, i da bi na vrhuncu iskazao svoj gnjev i pokazao što misli o osvještenosti balkana, umjereno grubo je "pogladio" svoje genitalije. Ali se usro ko grlica kad je murjak došao kraj njega i zamolio ga da smiri svoje strasti.
To samo potvrđuje moju mega uspješnu teoriju da sva ona malnarova ekipa, zajedno, ima inteligenciju prosječne oguljene mandarine. I personalno smatram da bi malnara trebalo tužiti jer radi majmune od onih idijota.

Enivej, nemren se odlučit kaj da gledam danas na telki: Gospodar prstenova: prstenova družina jubilarni 17. put, il da gledam Goli pištolj 2, jubilarni 5 put??



Post je objavljen 28.06.2008. u 20:18 sati.