Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dio

Marketing

Evo me natrag... opet

Koliko je prošlo?... 38 dana i osam minuti. Sekunde nisam brojao. No, opet sam ovdje i bolje vam je da budete sretni jer... priznajte, nedostajao sam vam. Jel' tako, jel' tako?

Mnogo toga se zbilo od mog zadnjeg posta. Mnogo velikih stvari. Naši junaci su se hrabro borili za domovinu i Boga, ali su ih Turci brutalno pogazili. Pomislili bi da govorim o Krbavskoj bitci, ali nije tako. Govorim o jebeno najvažnijem događaju u novijoj hrvatskoj povijesti, ma jednom od najvažnijih uopće. Jer naši hrabri, hrabri nogometaši se bore za hrvatsko ime…

Ma dajte, molim vas. Već sam tisuću puta pisao na ovom blogu kako mentalne sposobnosti nemaju baš veliku cijenu u Hrvatskoj. Na listi vrijednih sposobnosti nalaze se između migoljenja ušima istovremenog masiranja trbuha i tapšanja glave. Zato u posljednjih sto godina Hrvat u Hrvatskoj nije izumio ništa vrijedno pamćenja. Sve što ima imalo vrijednosti ili je inovativno na bilo koji način je marginalizirano od strane hrvatske „elite“, jer investirati u takve gluposti nije isplativo. Samo sanjari i budale investiraju u neprovjereno. Nema u tome love. Nema para! Alkohol, cajke, domoljubni osjećaji – to se prodaje! Možda su cajke i domoljublje oprečni pojmovi, ali zato ih alkohol povezuje. Uostalom, nije bitno što se sluša, dok god se Hrvati mogu međusobno klati (na relaciji Zagreb-Split), a onda se busati u prsa domoljubljem i slušati svetog heroja Thompsona.

No pustimo sad to. Nešto puno važnije se dogodilo - nešto što pobija stoljeće i pol Darwinove teorije evolucije - nešto što poništava sva otkrića u genetici, sve klasifikacije vrsta - nešto što mijenja naš cijeli pogled na svijet…

Dame i gospodo… maslac od kikirikija.

Link

Molim vas, MOLIM, da ovo pogledate, jer je to zbilja jedino što morate znati o kreacionizmu. Pokazuje točno kolikim znanjem i logikom barataju kreacionisti. I usuđuju se tražiti da se njihovo blebetanje zove znanost! Kao prvo - konstantno pobijanje teorije evolucije, na osnovu krivo shvaćenih dokaza, laži i ignoriranja činjenica i znanstvene metode, ne može nikako, apsolutno nikako biti znanost. Kao drugo - teorija evolucije ne može biti pobijena. Ako se u budućnosti nađe teorija koja je kompletnija od evolucije, ona mora uklopiti 150 godina dokaza koji potvrđuju evoluciju, na isti način na koji je Einstein morao uklopiti Newtonovsku fiziku u svoju teoriju relativnosti.

Post je objavljen 27.06.2008. u 20:19 sati.