Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potravljeselo

Marketing

Za pravednu i poštenu Hrvatsku!

Image Hosted by ImageShack.us
Foto: Marija Gašpar


Lipo je jutros bilo vidit državno vodstvo na čelu s predsjednicima države i vlade kako side u prvim redovima zagrebačke prvostolnice na misi za domovinu.
Po svemu sudeći, naš uzoriti kardinal je bio poslovično kritičan prema duhovnom ozračju i pojavama u društvu za šta su oni s vrha najodgovorniji.
Sumnjam da su ih njegove riječi duboko dirnule, jer oni žive u takvim duhovnim sferama di glasovi vapijućih teško dopiru.
Da nije tomu tako, ne bi u lijepoj našoj danas carevali kriminalci svih profila.
Ne mislim toliko na one obilježene kriminalce koje nazivamo "podzemljem", već na kriminalni "softver" koji se prikazuje kao dušobrižan i human, te je pravilno raspoređen na svim vodećim političkim i gospodarskim funkcijama u zemlji.
Tko im može stati na kraj?
Mi, maleni, koji radimo u bogobojaznosti i plaćamo enormne poreze i prireze umjesto onih koji plivaju u novcu i ne plaćaju nikakve poreze???
Mi koji svim srcem navijamo i ginemo za našu trobojnicu i svetu "šahovnicu"?
Odgovor na ova pitanja, više nego ikad prije ištu oni koji su krv svoju dali za slobodu ove zemlje.
Zbog njih, mi to moramo učiniti i promjeniti krvnu sliku ovog društva!
Mesić i Sanader to neće učiniti!

Draga moja braćo, Hrvati, želim vam da državnost koju danas slavimo, zajedničkim snagama, uz Božju pomoć, svojim djelovanjem i molitvom oplemenimo na način da Hrvatska bude zemlja pravde, poštenja i blagostanja!

SRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI!

Urednik bloga





Post je objavljen 25.06.2008. u 13:27 sati.