Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/solinjanka

Marketing

Pjesmom Te molim

Razmišljala sam hoću li ovo staviti na blog, a onda sam odlučila da ipak hoću jer je to nešto tako dobro i kvalitetno što naprosto moram podijeliti s ostalim blogerima. Naime, radi se o jednom izvrsnom CD-u duhovne pjesme pod naslovom Pjesmom Te molim. Album je (kako stoji na njegovom omotu) pažljivi odabir meditativnih duhovnih pjesama snažnih poruka koje žele otvoriti srca, ojačati vjeru i pobuditi nadu.
Kada ga poslušate vrlo brzo ćete shvatiti kako je u tom cilju i uspio. Posebno pak treba istaknuti da kupnjom ovog CD-a pomažete humanitarnoj zakladi Biskup Josip Lang koja se brine o siromašnim ljudima potrebnih materijalne i duhovne pomoći.
Na ovaj CD-e sam slučajno naletila u jednom trgovačkom centru i čim sam ga počela slušati riječi i glazba su me počele dirati u srce. Prekrasni i dojmljivi solo vokal Nikoline Pinko nikoga neće ostaviti ravnodušnim, kao ni vokali Đanija Stipaničeva, klape Kampanel, dječjeg zbora Plamičci župe sv. Petra i pratećih vokala Jadranke Krištof i Marija Eterovića koji (osim Nikoline) pjevaju pjesme: Simbol, Žive vode, Tvoj crveni plašt, Znam da tvoja ruka..(i ostale). Stoga, ne oklijevajte, nego kupite ovaj CD (vjerujte mi, nećete požaliti) A to možete napraviti u Croatia rekordsa, Teoviziji, te čak i u trgovačkim centrima koje imaju trgovine s CD-ovima.


Post je objavljen 25.06.2008. u 10:51 sati.