Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cadavamehana

Marketing

Na prekretnici...

Kako je moguce da jedna kompanija upropasti tri busaca tornja u jednom danu. E pa moguce je samo ako ta kompanij dolazi iz nama susjedne drzave. Takvu Micky Mouse kompaniju nisam vidio do Alzira, ali cak i sad me mogu iznenaditi.
Posto smo u stanju cekanj proteklih nekoliko dana i budemo jos nekoliko poceo sam gledati fimove.Inace kad radim ne preferiram filmove jer traju predugo. Preferiram serije kojih ima vise i traju krace, pa tijekom ono malo slobodnog vremena mogu pogledati jednu ili dvije epizode.

Zasto pisem ovaj post?
Tijekom poslijepodneva temperatura se popela na 63degC. Kako sam pri samom kraju rotacije nije mi se dalo raditi nista pametno. U rukama mi se nasao DVD s naslovom "Click" (Adam Sandler).
Svatko tko ima priliku nek pogleda film. Barem meni film mi je dao puno toga za razmisljanje.

Vec nekoliko tjedana borim s odlukom da dam otkaz u kompaniji u kojoj radim. Razlozi su mnogostruki, pocevsi od pritiska da postanem menager, preko mog neslaganj s politikom firme pa do toga da mi sve vise nedostaje cura. Mozda starim, ali oko ostanem di jesam postoji velika sansa da cu postnem samo jos jedan u nizu...
Iako mi je posao vazan, nije mi najvaznija stvar na svijetu. Volim izazov posla, stres koji ga okruzuje, putovanja i raditi s razlicitim ljudima, ali svoju curu volim vise.

Kako se priblizva odlazak kuci tako me preuzima romanticno raspolozenje. Kako hocu doma!!!

Jos kad sam dobio ovaj link na mail:
http://www.youtube.com/watch?v=DUy4CrlEtvA

Na kraju nije bas nesto, ali ionako mi ovaj blog sluzi za mjesto gdje mogu napisati bilo kaj.

Sretno!
Pozdrav iz Alzira!

Post je objavljen 22.06.2008. u 20:41 sati.