Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdice

Marketing

Gotovo je s osnovnom školom Malešnica

Tina se danas oprašta od osnovne škole. Vaše zajedničke škole. To je jedan od onih krupnijih koraka koji se rade u životu. Raste se, postaje se zreliji, dolaze novi izazovi, nove prilike, planira se budućnost. Treba pametno izabrati, krenuti hrabro naprijed u ovaj surovi svijet, u ovaj pretežak život.

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

To je dan kada bi ti bila jako ponosna na svoju seku. Gutala bi ju očima, upijala sve njezine pokrete, sve njezine riječi, gledala ju kako se oblači, šminka za završnu večeru sa svojim prijateljima i profesorima.
I znam da bi rekla: "Tako ću i ja kad budem velika kao Tina".
A tebe više nema, milena moja.
Kako je to užasno teško.

Bila si uz nju kada je završavala četvrti razred. Sjedili smo u učionici i gledali njihovu predstavu koju su pripremili za svoju učiteljicu. Jedva si dočekala da bude gotovo i da joj se pridružiš, primiš ju ponosno za ruku.......svoju Tinu....svoju veliku seku Tinu.......



Host unlimited photos at slide.com for FREE!


Srela sam jedan dan tvoju prvu tetu u vrtiću, onu koja nije išla s vama dalje već je ostala s malenima, tetu Vjeru. No i ona ti je ostala u sjećanju.
Isti tren kad me vidjela ( a srele smo se u autobusu) je zaplakala. Rekla je da čuva vašu zajedničku sliku na regalu i da ju stalno gleda. Rekla je da ona ne može vjerovati da tebe više nema. "Ne, ne Stela, ona je bila posebna, ne mogu ja to vjerovati, ne mogu vam reći koliko mi je žao"......



Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Draga teta Vjera. Rekla sam joj samo na brzinu kad je izlazila iz autobusa da pozdravi tvoju TETU. Rekla je da bude. I otišla očiju punih suza..
Još uvijek bi voljela da mi dođe tvoja TETA. Da ju zagrlim. Jer i nju su tvoje ručice grlile, voljela te, znam to.......i ti si voljela nju..

Tvoji prijatelji su evo završili i treći razred. Razred u koji ti nikada nisi ni krenula.
Nisi dočekala da narasteš kao tvoja Tina. Sve ti je oduzeto. Tebi, meni, tati, Tini..... Sve.

Stela, volim te beskrajno. Voljeti ću te do posljednjeg svog daha.


Host unlimited photos at slide.com for FREE!



Post je objavljen 20.06.2008. u 01:59 sati.