Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slijedime

Marketing

Svjedočanstvo (2)

Rođena sam u tradicionalnoj kršćanskoj obitelji. Odlazila sam na nedjeljnu misu, vjeronauk, crkveni zbor i mislila sam da sam dobra vjernica. Sve se vrtjelo oko toga tradicionalnoga do onoga trenutka kada me Bog svojom ljubavlju silno dotaknuo. Kao i svako Božje stvorenje i ja sam čeznula za ljubavlju, ali je nisam nigdje nalazila, jer nisam znala gdje je tražiti. Nitko mi nije pričao o Bogu koji je ljubav, dobrota, milosrđe. Poznavala sam samo Boga koji je silan, moćan, sva vidi, sve čuje i čeka da nas kazni za svaki grijeh. Sva je to tako trajalo do seminara na me je pozvao sam Bog.
Prvi dan mi je Bog pokazao da želi biti dio mene, moje obitelji. Pozvala sam ga bojažljivo da uđe u moje srce. U tih pet dana seminara isplakala sam tolike suze, pali su okovi oholosti i moga srca, otvorile su se moje oči, moje uši, spoznala sam koliko sam grešna, slaba, malena. Iznad svega Bog mi je darovao ljubav koja ništa ne traži zauzvrat i koja se bezuvjetno dariva meni. Sve do tada sam mislila da se sve u životu, pa i ljubav, treba zaslužiti. Sada sam shvatila da se Bog daruje bez ikakvih zasluga svima koji to žele.
Prvi put sam osjetila da je moja nutrina potpuno ispunjena i radosti nije bilo kraja. Ali trebalo se vratiti u svakodnevni život i svaki dan živjeti ovo iskustvo.
Sada je moj život imao potpuno drugačiji smisao. Ljude sam gledala drugačije, prihvaćala ih. U obitelji smo svaki dan počeli moliti krunicu, čitati Bibliju.
Već petnaest godina traje moj put svakodnevnog obraćenja i života s Bogom. Bilo je i padova, uspinjanja i razočaranja, ali sam s Isusom sve lakše podnosila i pobjeđivala. Želim i dalje živjeti s Njim.
Hvala ti Gospodine što si ušao u moj život!

JM

Post je objavljen 18.06.2008. u 17:27 sati.