Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kikicarodjkica

Marketing

Ah ti bezveznjakovići......

Eto.... Bijah natjerana da napišem novi post i to od jednog bezveznjakovića!!!!
To zašto je on imenovan tim imenom zna on, mislim da ja imam nekakve zasluge za to, ali iskrena da budem, nisam baš načisto tj. nekužim baš zašto ali dobro!
Uglavnom...
Dođem ja danas na posao sva u (ne u banani) kur.... boli glava, nevesela i sl. i taj isti bezveznjaković počne da izvlači iz mene zašto sam takva. I na kraju kada sam sve izbiflala iz sebe (mislim, ne baš sve ali dosta toga) on mi kaže da trebam napisati post jer su postovi kada sam u ovakvom raspoloženju naj bolji!!! opa.... moram priznati da mi je to baš VELIKI komliment jer ja svoje postove uopće nedoživljavam kao dobre.... Misli, gdje ću ja ovakva mala slavonka konkurirati jednom npr. Kenguru!!!!
I ajd... Odlučim se da ću pisati post iako jedva gledam u monitor (glava me ubija).... ok... fakat nemam inspiracije....
Zvoni mi telefon a sa druge strane jedan glasić kojega redovito pilam u zadnje vrijeme....
I eto priče i naslova!!!!
KIKA DOBILA NA KLADIONICI!!!!

Neki dan me je taj isti "glasić" malo provocirao i, hm... recimo to tako- isprovocirao, pa sam otišla zajedno s njim do kladionice. Kladila se na Rusiju i Grčku i naravno spušila.... Dogovor je bio da ako jedno od nas dvoje dobije- djelimo!! Naravno da su me svi isprdali kako sam se mogla kladiti na Rusiju... Halo, pa tko se još kladi na njih?! Pa ja narode i to iz razloga koji je poznat meni i mojim bližnjima....
Uglavnom, spušila ja taj listić ali smo se našli neki dan i kladili opet!!! Ovaj put sam dobila i to ni više ni manje nego 41.41 kn!!!!


danas smo otišli podići novčiće i usput još nabaciti novu okladu!!!
He he he.... iza toga kavica i ode ono na šta smo se kladili!!!!

eto... i eto bezveznjakoviću sada te opet psujem jer neznam kako da završim ovaj post......
Boli me glava... Kraj!!!


kratki dodatak.... od današnjeg dana tj od sinoćnjih utakmica....
Rusi pobijedili!!!! He he he.......


...što će reći- dobila opet!!!!


Post je objavljen 18.06.2008. u 14:53 sati.