Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/valyinlove

Marketing

NOĆAS SE RASTAJU PRIJATELJI, SUZA JE SUZI DRUG... BEZ RIJEČI STOJE ZAGRLJENI - PRED NJIMA DUG JE PUT...

EVO MENE. I TO JE GOTOVO. NAPOKON JE PROŠLA I PRVA GODINA. BILO JE TU SVEGA, I LIJEPIH I TUŽNIH TRENUTAKA. PUNO SAM TOGA PROŽIVJELA S NOVIM LJUDIMA OKO SEBE. MOGU SAMO REĆI DA MI JE STVARNO BRZO PROLETILA OVA PRVA GODINA; KAO DA JE JUČER BIO ONAJ PRVI DAN, KADA SMO SE SVI PREPALI RAZREDNICE ŽUŽE. DRAGO MI JE DA SAM UPOZNALA MNOGO NOVIH OSOBA.
JEDINI RAZLOG ZBOG KOJEG PIŠEM OVAJ POST SU MOJE DVIJE PRIJATELJICE (IVONA I DAJANA) S KOJIMA VIŠE NIKADA NEĆU IĆI U ISTI RAZRED. BILO JE TO U PONEDJELJAK. TREBALE SU ODGOVARAT FIZIKU I LATINSKI I OVAJ VIKEND SU STVARNO UČILE, KAD ONO PROFESORI IH NISU HTJELI PITAT. MRTVI-HLADNI SU IH RUŠILI. NAKON TOGA CIJELI RAZRED ZAJEDNO S NJIH DVIJE POČEO PLAKAT, A JA SAM POČELA BJEŽAT OD NJIH JER NISAM BILA SVJESNA DA SA SVOJOM DAKY I IVONOM VIŠE NIKADA NEĆU SJEDITI U ISTOJ KLUPI. TU VEČER KAD SAM DOŠLA DOMA, OTIŠLA SAM U SVOJU SOBU, PUSTILA PJESMU "PRIJATELJICE" I POČELA SUZE RONIT KO MALA BEBA. S NJIMA SAM SE JAKO ZBLIŽILA I DOK GOD SAM ŽIVA ONE ĆE U MOM SRCU IMATI JEDNO POSEBNO MJESTO.
IVONA I DAJANA, AKO VAM IKADA BUDE ZATREBALA MOJA POMOĆ ZNAJTE DA ĆU VAM UVIJEK POMOĆI, JER STE MI BILE STVARNO DOBRE PRIJATELJICE. VOLI VAS CIJELI 1.6.
JUČER SMO JA, IRA, NESSA, KATE, ALLA, MARIĆKA, ANĐY, MAJA, MATIJA BILE GLEDAT TEKMU HRVATSKA-POLJSKA. PRVO SMO SE JA I IRA MALO KLATILE PO GRADU, PA SMO ONDA OTIŠLE DO TOWERA. TAMO SU NAS ČEKALE OVE NAŠE I TAMO SMO GLEDALE PRVO POLUVRIJEME. KASNIJE SMO SVI SKUPA OTIŠLI DO KOBLEROVOG I TAMO JE BILO FUL SUPER. VIDJELA SAM JEDNOG DEČKA S RABA, KOJI SE IRI ZAISTA SVIDIO. U PETAK ĆEMO OPET NA KOBLEROV IĆI GLEDAT TEKMU.
EEE DA. PREKJUČER SAM SE BILA ČULA S MOJIM MANUELOM I ON NIKAKO DA STANE S PRIČOM. GOVORIO MI JE DA MU JE BILO UŽASNO DOSADNO S REPKOM I TE STVARI. JEDVA ČEKAM DA GA VIDIM.
VELIKI POZDRAV IGORU I MANUELU, TE CIJELOM MOM RAZREDU.

Post je objavljen 17.06.2008. u 23:31 sati.