Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bulldozer

Marketing

Snimanje vokala

Pozdrav ljudi :)
Evo u nedjelju 08. 06. 2008. Hans i ja smo bili u studiju snimali vokale, snimili smo sve vokale za (b)itch i nothing, planirali smo jos i exorcista al glas vise nije radio 100% kak sam ja htio pa smo onda odlucili da je to to sto se tice snimanja za taj put, mislim da nam je ovo bilo najkrace sto smo se zadrzali u studiju, snimali smo 4 sata. Nakon sto smo zavrsili sa snimanjem otisli smo na ševapšiši (čevape) i poslije na kolodvor gdje smo gledali tekmu Hrvatska - Austrija (losa igra nasih - al 3 boda su 3 boda - btw - švabe smo rasturili - tu im svaka cast :) )
Eto to je to sto se tice snimanja vokala, za neka 2 tjedna idem opet snimat, 2-3 stvari i onda nam jos ostaju 2-3 stvari :)
E da, Dina i ja smo u utorak 10. 06. 2008. bili u Zagrebu na DISTURBED-u, bio je lom, prejeben koncert, pogotovo kad znas sve i jednu stvar koju su svirali, ma ludnica, svaka im cast, koja svirka, a Draiman ima vokal za popizdit, aaaauuuuuuuu, kako lik pjeva, strasno, moram ih pohvalit, stvarno su bili usvirani i gresaka skoro pa i nije bilo tj. nije bilo sve u brucu isto kao i na albumu ali to je stvarno zanemarivo i ne znam zasto sam sad to ovdje uopce spominjo al ajd sad, da ne brisem, uglavnom prejeben koncert, jedan od najboljih na kojem sam bio - svaka cast Disturbed-u.

Post je objavljen 15.06.2008. u 09:00 sati.