Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lolekibolek2

Marketing

'Cause all I wanna do is have some fun, yeah. And I have a feeling that I'm not the only one!

Eeeej ljudiii!! Duuugo me nije bilo. Hehe. Pa evo da vam ukratko ispričam što mi je sve događalo odkako nisam pisala post.

Bili smo na produkciji PK Megablast. Bilo je super. Tam smo se mi jedini derali i navijali, ko zadnje budale. Al nema beda. Ipak smo to mi.

Jedan od najvažnijih događaja je bio maturalac. Bilo nam je dobro, što znači da nam nije bilo baš super. Jbg. Ja sam upoznala par ljudi, između ostalog 3 konobara i 4 dečka. To je bila dobra strana, a loša to što smo se puno svađali i ogovarali i prekratko smo ostajali vani. Fakat smo bili "privezani" za profesore. Bezveze.

U ovaj petak, odnosno jučer, bio je koncert PRLJAVOG KAZALIŠTA U VG. STVARNO JE BILO SUUUUPER!!! A znate takve stvari se kod nas često ne događaju, jer nam je ZG blizu pa se onda tamo odrđavaju koncerti. Al, ajd oke. Naplesali smo se, napjevali i tako. Ma stvarno je bilo odlično. Doma sam se vratila s grčem u nozi od skakanja. XD


I evo, već sam puno napisala. Al ću vam ipak dodat par stvari s neta. To je ono, za svaki slučaj ak vam se ne daju čitat moje gluposti. Hehe.


Evo nešto malo flash vijesti:
Angie neće još dugo s Pittom
Dok se Angelina Jolie hvali kako joj seks nikada nije bio bolji, njezin bivši muž uvjeren je kako je Brad Pitt za nju samo faza. 'Uskoro će se probuditi iz tog sna i poželjeti vratiti meni...'

Billy Bob Thornthon okomio se na sreću najvrućeg holivudskog para, objašnjavajući da će se njegova bivša žena vjerojatno u budućnosti poželjeti vratiti njemu.

"To s Brad Pittom je poput hodanja s napadačem nogometnog tima. Uskoro će se probuditi iz tog sna."

"Tko zna hoću li ja još biti tu kada se konačno opameti"
, zaključuje Billy dodajući kako nije sklon pomirenjima.

Thornton i Jolie vjenčali su se 2000. giodine nakon susreta na snimanju Pushing Tina. Razveli su se tri godine kasnije, kada su prema Angienom objašnjenju, shvatili da nemaju ništa zajedničko.



To je sve za danas. Pokušat ću češće pisat posteve. Pussa!!!


Post je objavljen 14.06.2008. u 10:57 sati.