Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

........



Netko je pitao za slike sa Brda......evo ih malo. Snimljene su u srijedu popodne, malo prije nego je opet došla ova odvratna kiša.

Photobucket

Photobucket

Kad smo već kod Brda i digitalca.....
Na Brdo idem obučena uz staru robu i prastare tenisice. Naravno da sa sobom ne nosim torbicurofl. (btw. kupila sam predivnu - narančastu nakon 2 mjeseca traženjathumbup)
Ali, digitalac je uvijek samnombelj. Uguram ga ili u neki džep ili na policu u kombi. Jer, moglo bi se dogoditi da mi treba!
I onda sam shvatila da uz moje ovisnosti o kaviparty i cigaretamasmokinno sam postala ovisna i o digitalcu. Ne idem više nikud bez njega! Imam hrpu slika koje sam snimila i koje vjerojatno nitko nikad neće gledati. A morala sam. Jer, neke trenutka zaista treba ovjekovječiti. Barem ja tako mislim. Srećom, Lav podržava moju ljubav prema klikanju, čak me i upozorava kad nešto vidi. Dok moja svekrva uopće ne razumije tu našu ljubav. A šta joj ja moguzujo.

Eto, toliko za sad......bicikliram još uvijek, osim kad pada kiša, onda Lav vozi i bicikl i menerofl. I, Greentea, hvala na pitanju, moje dupe je iznenađujuće dobro! Ali, zato butine!!!! Ajojboli! Bez Andola ne bi mogla ni hodatiroflroflroflrofl! A sad znam koje pitanje slijedi.....nemojte molim vas ništa pitatiroflzaliven!


.

Post je objavljen 13.06.2008. u 23:19 sati.