Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novopoglavlje

Marketing

The wind of change.

U posljednje vrijeme puno pisem.
Mozda je to zato sto i imam vremena (mislim u cijelom planu cjelodnevnog lezanja i mirovanja- nekako sam nasla vremena i za to).. Ali mislim da tu ima i necega vise. Inspiracije?

Izmedju blejenja u strop i pisanja postova, jako cesto i jako puno razmisljam. O svemu. O prijateljima, prijateljicama, osjecajima (mojim i opcenito), o svemu.. Jucer dok sam cekala da pocne prijenos tekme na radiju jer mi se nije dalo ici u boravak pred tv, slusala sam Daleku Obalu.. Sjetila se nesretne sudbine, nesretnog zivota tog nesretnog pjevaca..
U knjizi koju sam dobila od svoje drage Majte procitala sam da zapravo ne postoje zli ljudi, nego samo oni nesretni..

"Na kraju moram ti reci, da vec dobro vidi kraj, da su valovi sve veci i da mi ovo ne lici na raj.."

Razmisljala sam o tome kako sam se znala izgubiti. Jednostavno. Izgubiti u zivotu. Mislila sam da su drugi ljudi zapravo ti koji su krivi. Da se oni moraju promjeniti. A ne ja.. Tu sam pogrjesila.. Mene ocito nije zahvatio taj vjetar promjena, pa sam se izgubila..
Sjetila sam se proslosti. Znam. Obecala sam si da necu o tome. Ali nasla sam jednu sliku. Slika nije nikakvog prevelikog sadrzaja ni znacenja. Ali meni uzasno puno znaci. Ta slika me podsjetila na sve sto se dogodilo toga vikenda. Na sve komentare, na sve gluposti koje smo radili taj vikend.. Poljevanja vodom, suljanja usred noci po hodniku, usuljavanja u tudje sobe, kradje tudje hrane (nisam ja), igranja bele u sobi deckiju, pikanje nase drage Vlatke da prestane pusiti, Geino uzbudjenje sto je po prvi puta u zivotu vidjela dupine, zamatanje onim silnim zavojima, nagovaranje profesora da pusti decke u kladionicu, kupovina Ivi "the doga" za rodjendan na prvoj benzinskoj.. Kako smo se nanaspavani vratili u stalno radni Zagreb.. Svasta je bilo. Svega sam se sjetila..

Ali ovaj zalazak sunca..
Kada se sjetim kako sam se tada osjecala. Nekako ispunjeno. Mirno. Sigurno. Dok sam sjedila na kamenu na plazi i gledala. Gledala samo u to sunce koje mi je gorjelo pred ocima. Znala sam da.. Ma nije vazno. Uostalom ako me poznajes znas i sam..

A meni preostaje samo da se promjenim..

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.06.2008. u 16:11 sati.