Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

Što ih najviše živcira kod žena

Muškarci vole žene. Vole kako izgledaju, vole njihov miris, kako hodaju, pričaju i kako se smiju. No iako ih vole i ne mogu bez njih, u nekim situacijama žene su im zaista nepodnošljive. Živcira ih što su previše emocionalne, ljubomorne, što kritiziraju druge žene, ali i što se predugo spremaju za izlazak ili do besvijesti kupuju

Otkrivamo kada, zašto i kako im žene najviše dižu tlak:

Kritiziraju druge žene

Mnoge, ako ne i sve žene, sklone su kritiziranju zgodnih suparnica. Na meti su im cure koje susreću na cesti ili pak glumice i pjevačice kojima zdušno traže mane. Komentirat će tako da Kate Hudson ima male grudi, Angelina Jolie žilave ruke, Beyonce veliku stražnjicu. Ustvari im je jako teško priznati da su sve one jednostavno - zgodne.

Zbog tih komentara u očima muškaraca ispadaju nesigurne i smiješne, pa bi ipak bilo bolje da se suzdrže od ocjenjivanja.

Pogledate li preočito neku drugu, vaša draga mogla bi napraviti scenu


Stalno nešto sumnjaju i ljubomorne su

Ovo se posebno odnosi na novopečene ljubavnike. Ako muškarac samo spomene kako je neka žena zgodna ili se okrene za drugom ženom, vjerojatno mu ne gine predavanje ili ljutnja cijeli dan.

Previše su zahtjevne

Ženska potreba za maženjem i nježnošću zna zaista prijeći svaku granicu. U svojim partnerima traže moralnu, emocionalnu i mentalnu potporu. Iako se iz petnih žila trude pokazati kako su neovisne i samostalne, s druge strane očajnički trebaju stalnu potvrdu da su voljene. To ponekad zna biti stvarno naporno.

Razgovaraju u šiframa

Muškarci razgovaraju jasno bez teoretiziranja i šifri. Žene ne. One vole pričati i mogu pričati satima. Stalno postavljaju pitanja na koja zapravo nema pravog odgovora. Visoko na listi pitanja koja živciraju muškarce svakako je: 'O čemu razmišljaš?'

Ovo pitanje žene bi trebale postaviti jedino ako su spremne razgovarati o seksu, sportu i automobilima. O tome, naime, većina muškaraca uglavnom razmišlja.

Kada se ona rasplače, on ne zna što bi rekao

Pretjerano su emocionalne

Potoci suza i plakanje na svaku i najmanju emocionalnu scenu muškarcima je nepotrebna drama. Pogotovo ako tada moraju biti rame za plakanje ili ih, nedajbože, još moraju i tješiti. Muškarci jednostavno ne znaju kako pomoći u takvim situacijama.

Ukoliko trebaju sažaljenje i utjehu, ženama bi bilo bolje da se obrate prijateljicama.

Opsesivno posjećuju dućane i kupuju

Žene mogu satima hodati po šoping centrima, bjesomučno se presvlačiti i isprobavati raznorazne kombinacije odjeće. Muškarci su zbog toga, naravno ako ih njihove ljepše polovice vuku za sobom, na rubu živaca. Naime, oni ionako vjeruju da žene imaju previše cipela, majica, hlača i ostalih krpica. Čelična volja i želja za kupovinom koju njihove partnerice imaju njima je znanstvena fantastika. U cjelodnevnu kupovinu žene bi svog dragog trebale povesti jedino ako mu se žele za nešto osvetiti.

Koriste seks kao sredstvo kontrole

U vječitoj borbi spolova jedno od važnijih pitanja je ono tko u vezi nosi hlače. Kako bi pobijedile i pokazale tko kontrolira situaciju, žene se često koriste seksom, bilo da ga uskraćuju ili da pomoću njega nešto žele dobiti. Ova igra muškarcima se definitivno ne sviđa jer nikako ne vole kada se žene poigravaju jednom od osnovnih ljudskih potreba, za njih ponajvažnijom.

Stalno kukaju zbog kilograma i započinju nove dijete

Većina žena stalno kuka kako im je stražnjica ogromna, kako im se struk pretvorio u gomilu sala, a onda se bace na tamanjenje kolača. Naravno, svakog ponedjeljka iskušavaju nove režime prehrane i pokušavaju živjeti 'u zoni', na mesnoj dijeti ili na juhama.

Muškarci, pak, vole poduzimati konkretne korake, pa im teoretiziranje i neprestano pričanje o dijetama jako idu na živce.

Ne vole prigovore na svoju vožnju


Daju smjernice i kritiziraju tijekom vožnje

Žene koje se ne mogu suzdržati od komentiranja partnerove vožnje spadaju u kategoriju onih koje im definitivno dižu tlak. Upozoravanje da propusti pješake, prestane s psovkama, uspori, vodi samo do toga da on počne 'kuhati' u sebi, a ako je vožnja još i duga, svađa jednostavno ne gine. Njega u tom trenutku samo tješi sanjarija kako bi bilo super da je izbaci iz automobila, no na taj korak se, srećom, mnogi ipak neće odlučiti.

Traže dodatna objašnjenja

Za muškarce su 'da' i 'ne' sasvim uobičajeni odgovori i dodatna objašnjenja su im suvišna.

Pričaju dok muškarci gledaju televiziju

Žene su sklone brbljanju dok njihov dragi gleda televiziju. Ona se svim silama trudi privući njegovu pozornost, a on razmišlja zašto njegova draga jednostavno ne začepi i pričeka reklame, pa mu onda ispriča tu važnu anegdotu s posla.


Post je objavljen 11.06.2008. u 13:17 sati.