Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuzasve

Marketing

Savjeti za luđi seks


Mentol može pojačati užitak pri oralnom seksu, centrifuga perilice rublja pojačat će vibracije tijekom penetriranja, a crvena boja probudit će strast. Maštoviti savjeti bit će od pomoći parovima u čijem je seksualnom životu zavladala rutina, kao i onima sklonima eksperimentiranju

Monotonija u seksu nikome nije nepoznata, pa nije čudno što mnogi pribjegavaju raznim seksi igricama. Uz malo mašte i spremnosti na akciju seks može dugo ostati uzbudljiv, a kao seksi igračke i pomagala mogu poslužiti biserne ogrlice, perilice, sladoledi ili trešnje. Pitate se kako? Čitajte dalje.

Obucite nešto crveno ili stavite crvene plahte. Crvena boja potiče na seks, vatrena je i otvorena. Uzgred budi rečeno da je od svih boja najmanje erotična - siva. Monotona je i hladna te ne potiče strasti, pa je radije preskočite birajući posteljinu ili donje rublje.

Seksajte se na perilici za rublje. Neka se vaš partner nasloni na stroj i obujmi vas rukama, a vi njega obujmite nogama. Vibriranje će se prenijeti i na vaša tijela i izazvati ugodne vibracije.

Stavite jastuk ispod stražnjice i podignut ćete zdjelicu u optimalnu pozu za orgazam. U ovakvom položaju imate maksimalan kontakt i uzbuđenje će sigurno biti veće.

Seks u kadi je zabavan, ali može biti malo kompliciran. Probajte kadu napuniti do pola, a zatim ulijte puno gela za kupanje i razmažite ga po tijelima. Umjesto klasičnog seksa i penetriranja, dodirujte se i trljajte jedno o drugo, a cilj je zadovoljiti se bez penetracije.

Tijekom seksa u misionarskoj pozi podignite noge na njegova ramena. Na taj ćete način malo suziti vaginu i pojačati i njegovo, ali i vlastito zadovoljstvo.

Sjednite na njega i obavijte noge oko njegove stražnjice. Zatim se spustite na leđa. Pružit ćete mu odličan pogled, a u ekstra stimulaciji i novoj pozi uživat ćete i vi.

Učinite doggy style malo drugačijim. Kleknite na pod kod ruba kreveta. Glavu i prsa stavite na madrac. Na ovaj način stimulirate i bradavice, no nikako nemojte zaboraviti staviti nešto mekano pod koljena.

Kupite ogrlicu s puno perlica i namažite je lubrikantom. Potom je stavite oko njegova penisa. Stimulirajte ga rukom radeći spore poteze gore dolje. Kuglice će dati poseban osjećaj i ugodu.

Jeste li probali oralni seks sa sladoledom? Jedno drugom sladoledom označite dijelove tijela kojima želite posvetiti posebnu pažnju.

Zaboravite na kocke leda u ustima, osim što su hladne, brzo se tope. Zamijenite ih trešnjama koje ćete ohladiti u zamrzivaču. Ledene trešnje držite u ustima tijekom oralnog seksa koji će njemu sigurno biti nezaboravan.

Neka vibrator ne bude samo igra za solo trenutke. Budući da samo 25 posto žena može penetracijom doživjeti orgazam, u seks s partnerom uključite i vibrator.

Nahranite ga cimetom, mentom ili pepermintom i recite mu da vas oralno zadovolji. Trik je u tome da ih mora pojesti netom prije početka akcije, a izmjenjivanje toplog i hladnog daha navodno čini čuda. U svakom slučaju, vrijedi probati.


Post je objavljen 11.06.2008. u 13:16 sati.