Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Zdravlje, kunice i celulit



......dobro jutro!.......dobro jutro susjeda......mmmm...pecivo.......gle, lopoči su procvjetali!......kako je bistra Moja Rijeka!.......cvrkut ptičica (nažalost, ne razlikujem ihno).......još ptičicacerek......lipa je procvjetala, prekrasno miriši, udišem punim plućima......jutarnji zrak uz rijeku ima posean miris......još lipe......pokošeno sijeno se grije na prvim jutarnjim sunčevim zrakama...mmmmm....volim taj miris!.......benzinska - mah-mahbelj......naplatnik na parkingu mah-mahbeljbeljbelj........

........sve to propuštam kad se na posao vozim autom, odnosno, da budem precizna kombijem....

Nedavno sam išla pješke u grad, malo dalje, mada je kod nas sve blizu. Mi nemamo naviku jednu autobusnu stanicu voziti se busom, a za taksiste se pitam od čega oni uopće žive? Kod nas se to malo koristi. Ja pogotovo. Sjednem u kombi, iskrcam se, ne hodam više od 50 metara. I dok sam hodala po gradu, shvatila sam da osjetim mišiće uz kičmu - bole me dok hodam!!!! Zvono za uzbunu je zazvonilo!!! Treba nešto poduzeti po pitanju zdravlja!
Pa sam smislila - kupit ću si bicikl! Malo mi je predaleko da idem na posao pješke, mislim, 3,5 km i nije jako daleko, ali, onda bi se morala ustati u 5! Neno.
I tako sam ja kupila bicikl! Jer, već dugo ga nemam. A duuuuugo ( više od desetak godina) se uopće nisam vozila na njemu. Malo mi je problem jer sam uvijek vozila Pony, mali, sad se treba naviknuti na brzine, kočnice....ali, ne odustajem!

Aha! Nisam napomenula da vožnjom u autu propuštam i trenutnu upalu mišića koju, naravno, imamrofl. Valjda će proći.
Da, i svaki dan stavljam na stranu uštedu - 30 kuna, toliko uštedim biciklirajući. Ne plaćam gorivo i parkiranje! Hihihihihihihi! Doduše, i Lav propušta jutarnju kavicu u omiljenom kafiću .....ali....i to je ušteda...hihihi!
A možda mi se i koji milimetar celulita istopi.

Post je objavljen 10.06.2008. u 22:33 sati.