Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limacica13

Marketing

Kad se sjetim........

Ewo napokon sjetila sam se i ja da napišem nowi post! Weeee……. Bravo za mene, ha?sretannut
Pa ewo na pocetku da vam zahvalim na komentarima, pa hvala puno….. (preko 100 komova, weeeeeeee…..)!!!!! Nisam jako dugo pisala i «uređivala» blog pa sam eto sad tu!!!
Da počnem od kraja petog mjeseca…….pa….ovako: 28.5.2008.godine išla sam na izlet sa svojim razredom u Krapinu, Trakošćan, Varaždin……headbangbang Bilo je…pa……bilo je….dobro….(valjda), al budimo realni moglo je bit i bolje!!!! Razrednik nas je stalno «mučil» sa nekakvim svojim brijama tako da se opće nismo zabavljali. Dobro, u busu je bilo kolko- tolko podnošljivo!!! Pjevali smo, zekali se i tako……i ako nam baš i nije bilo nešto na tom izletu sve smo nadoknadili 3.6.2008. na drugom izletu kad smo ja i neke moje frendice išli na Krk sa petašima!!!! Bilo je ODLIČNO!!!!!!!!!!!!!sretanbeljzujo Kad smo se našli ispred škole, malo smo se zakačili sa nastavnicom Županić jer smo trebali ići u njezin bus a mi smo prošle u bus nastavnice Hane……al dobro sve nam je na kraju bilo oprošteno! Jooooooj…….., kad se sjetim, kako nam je bilo lijepo! U busu su nas zabavljali dečki iz 5-og c…. Bilo je fora….
Prvo smo išli na Košljun, posjetili smo crkvicu…i svi su tamo ko poludili kupovali neke sitnice koje su bile užasno skupe! Al dobro nećemo o tome. Onda smo išli u Jurandvor i tamo smo u crkvi sv. Lucije vidjeli Bašćansku ploču! A onda, najbolji dio: KUPANJE!!!!!!! Weeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!! Na plaži je bilo i više nego odlično!!!! Bili smo tamo tri sata……..kupali se…,zezali,….ludovali….čak su Faty & Josipa završile u robi u moru! Naime nastavnica Hana i nastavnik Mate bacili su ih u more u robi! A ludi su…Onda smo išle u restoran na pizzunjamiparty. Jednom riječju: KATASTROFAblabla! Pizzu smo čekali pola sata, a ona je bila sirova i neslana! BLJAK!!!! Al kako vidite preživjela sam!! Izluđivale smo sve redom: od vodiča Saše, pa preko Mate sve do Županičke i Hane. U busu smo se cijelo vrijeme dopali sa onima iz drugog busa!!! Jednostavno smo se ZABAVLJALI!!! Možda vam čini da nije bilo baš nešto jer ja to ne znam opisat al vjerujte bilo je odlično!!!!(barem meni)!
I onda naš razrednik ljubomoran kreten dođe s idejom da nas više ne će puštat na nikakve izlete na kojima nije on prisutan. A to sve samo zato jer smo mu rekle da je na Krku bilo bolje nego na njegovom izletulud! Budimo realni petaši imaju zgodnije dečke cerek, mogli smo delat kaj smo htjeli….. i kako nam onda neće bit bolje???? Eto toliko od mene!!! Vidimo se….. a evo sad jedna slikica sa izleta na Krku(nisam mogla vise jer mi nekaj steka!………..pozzzzzz….,pusa………….mahwavewavesretan



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost





Post je objavljen 09.06.2008. u 21:35 sati.