Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/cryogenicdimension

Marketing

How many times have I done this to myself, how long will it take before I see, when will this hole in my heart be mended, who now is left alone but me?

Čak i onda kada si htio napustiti ovaj svijet nisam ti to dopuštala, nisam htjela da napustiš mene jer ja nemam smisla bez tebe, moje življenje je bezvrijedno ako ti ne postojiš, moje srce ne želi kucati ako osjeti da tvoje više ne živi. Želiš da te samo tako pustim? E pa neću, tebi u inat, pokazat ću ti da to mogu, dokazat ću ti da mogu napraviti ono što sam naumila, držati te na tankom koncu života koji nikada neće puknuti. Duša mi je postala ovisna o tebi, um mi se previše prilagodio na teve živoga koji dišeš i u tome ne uživaš, ali pokazat ću ti drugačiji način tog neugodnog osjećaja.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Morat ćeš se naviknuti na moju tvrdoglavost jer neću dopustiti da hodaš po liniji između života i smrti i da cijelo vrijeme gledaš na stranu potonuća. Slučajno ćeš se okliznuti na stranu svjetlosti, a ja ću biti ta koja će te gurnuti. Neću se olako predati, za svoje življenje mene ćeš kriviti, a ja ću se napokon iskreno smiješti. Mrzi me zbog toga, mrzi ljubav koju osjećam prema tebi, ali sjeti se ti si polovično kriv za to najdraži, zbog tebe će mi život suditi. I nemoj misliti da to radim kako bih ti napakostila, ti si htio moju sreću koju ću ja uskoro predati tebi, a sretna sam dok osjetim pomicanje tvojih prsa svake sekunde koja odaju da si tu zbog mene.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Završiti ću ono što sam započela, nećeš mi moći stati na put i prkositi jer maknut ću te s njega i ono meni najvažnije nastaviti. Gradi zidove između života i sebe, sjećaš se, lakše je srušiti nego sagraditi, a ti ćeš biti taj koji će prvu ciglu maknuti jer na to ću te natjerati. Život češ napokon u naručje primiti i nikada ga ne ispustiti. Čak i kada će ti postati pretežak za nositi sjeti se da sam tu s razlogom i sve će postati bolje, jer dvoje lakše nose križ. Težu stranu ću na sebe prenijeti i neću se olako predati kako si ti mislio, morat ćeš me trpiti jer tako si davno odabrao. Neću ti dopustiti da izgubiš ovaj rat zbog nekoliko poraza. Oni su te samo ojačali i shvatit ćeš da se zbog toga treba nastaviti boriti, dalje hodati i ne posustajati, samo zbog tvoje sreće nikada neću ustrajati. I tako će biti.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


I sada kada razmišljam o tebi što radiš i kako se osjećaš gledam oko sebe izgubljeno, možda negdje uspijem ugledati tvoj lik. No za sada sobu ispunjuje tiha glazba, note se lijepe po zidovima u kojima sam zatočena i koji me guše. Smiješak mi se još uvijek uspio zadržati na licu jer ću barem uz glazbu umrijeti umjesto privremenih lažnih jecaja i suza jer vas napuštam. Sada će vam život biti lakši bez mene, nećete morati osjetiti težinu zidova koji su me okruživali, udisat ćete život punim plućima.
A ti moj voljeni zapamti moje prošaptane riječi koje sam ti nježno govorila jer nisam htjela da me svi čuju, te riječi sam samo tebi htjela uputiti, na srce ti ih zapisati.
Možda ćete me se jednog dana sjetiti dok će vjetar tanke latice kroz livadu nositi i prvi će vam jaglaci u srcu cvasti, dok sve stare rane topli će vam pljusak izlječiti. Čuti ćete zvukove koji će vam kucati na uho i boje će se napokon probuditi. A vreteno će se ponovo vrtiti od mojih riječi i svaki puta kada ćete se na njega ubosti moga lika ćete se sjetiti...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 09.06.2008. u 14:08 sati.