Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/utvir

Marketing

Liga IV teniskih veterana 2008.

Finalni susret između ekipe Tromont - ST 2007. završio je rezultatom 5:1 za ekipu Tromonta iz Stobreča, te ovim putem čestitamo ekipi TROMONT na osvajanju prvog mjesta.
rezultati:
Boljat : Babić 10:6
Tomas :Tavra 10 : 6
Ivandić : Domazet 2 :0
Drlje : Šupe 10 :7
Kukoč . Batinić 0 :2
Bilić : Kolak ( 10 : 4 )

Za sve one što nisu prisustvovali, praktički reprizi prošlogodišnjeg finala ( ST 2007 se lani zvao Hypo banka ), evo kratkog izvještaja:

na molbu ST 2007, meč Babić - Boljat odigran je dan prije, gdje je u vrlo neizvjesnom meču, nakon izgubljenog seta i 0:4 u drugome, uz pomoć frenetične publike ( Meksiko je goli kurac za nas ) Boljat preokrenuo tijek meča i dobio drugi set i neizvjesni veliki tie-break. Ovaj prvi meč kao da je bio naznaka neizvjesnosti i borbe koja će se dešavati u ostalima; naime, svi mečevi završeni su velikim tie breakovima, osim meča Ivandić : Domazet i Batinić : Kukoč. Posljednji singl Munja Bilić -Hrvoje Kolak je prekinut zbog odlaska simpatičnog šibenskog svećenika s terena u zaista vatrometnim uvjetima. Isprovociran je bio nedoličnim ponašanjem Munje koji je se prvo penjao po žici iz pitajboga kojeg razloga, pičkarao0 Karadžu i ostale gledatelje na prepunim tribinama, te osporavao kretensku odluku vrhovnog suca kod jedne sporne lopte. Ne, Munja nije vjerovao ni u riječ božju ni u sudačku, no, munjom ga i ne zovu poradi brzine i treba mu oprostiti što mu je srce često veće od pameti.

Parovi, dakle, nisu ni odigrani, što je ražalostilo najviše igrača ST 2007 Karadžu, a koji je non-stop izvikivao Firulama ... biće parova ... biće parova ... biće parova ...

Nije baš sportski, no što je tu je, čini se da kod nas i u Meksiku drugovačije ne ide. Osim toga, janjčići su taman bili pečeni i toplo-slani, pive ohlađene i slatko-gorke i trebalo se hitno prebaciti na teren u kojem se ne viče ništa jer se zbog mljackanja jednostavno ne stigne. Zaista je šteta što se poražena ekipa, evo već drugu godinu zaredom, ne pojavljuje na svečanom ručku i čestitke kojima su bili ( medalje i pehar za 2. mjesto su kod mene ). Kao najkorektnijeg izdvojio bih Batinića, koji je, gle slučajnosti, i donio jedinu pobjedu ekipi ST 2007.
Kako neki ( Tavra posebno ) tvrde kako na stolovima nije bilo 5 janjećih glava već 3, najviše 4, dužan sam kao glavni rizničar svima odgovoriti da sam brojio samo ljudske glave, kojih je bilo pedesetak i činilo mi se da su za razliku od janjećih sve bile zadovoljne i sretne.
Inače nevjernim Tomama na uho i na znanje, posljednjih zajedničkih kn. 300 izvukao mi je iz ruke kepetan pobjedničke momčadi Drlje u svome apsolutnome pravu na dodatne dvije gajbe piva.

Za ekipu pobjednika Lige veterana 2008 su igrali:
1. Duplančić Damir 2. Drlje Ivica ( kapetan ) 3.Ivandić Mijo 4. Kukoč Mario 5. Boljat Vedran 6. Tomas Damil 7.Petričević Ivica 8. Bilić Predrag 9.Bezinović Ivica 10. Čović Neno 11.Pezo Dražen12.Vuletić Ante13. Burazin Braco14.Džaja Ivan15. Selak Dado( voditelj )

Pozdrav svim teniskim fanaticima na sudjelovanju, naročito gostima Makarskoj i Dubrovniku i bog dogodine ( ako mi noga ozdravi ) - povjerenik Lige Ćiril Curavić

Post je objavljen 09.06.2008. u 10:25 sati.